reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka pierwszy cykl po poronieniu mialam 43 dni (rowno 2 tyg przed miesiaczka byla owulka), drugi 39dni bez owulki :/ teraz owulke mialam miedzy 17 a 19dc wiec nie wiem testowanie takie jakby objawow nie bylo i malpa nie przylazla zaplanowalam na 42dc wlasnie tego 18 kwietnia, ale skoro owulka byla to licze ze malpa wczesniej przyjdzie choc nie wiem czemu ale czuje ze moze nie przyjdzie, od tych 3 dni to zmeczenie takie dziwne i ten przyspiezoy oddech, i brzucha nie moge wciagnac, ale boje sie ze sie rozczaruje:( w poniedzialek planuje sobie owulacyjnego zrobic:)

reklama
GUMISIA- no to teraz u Ciebie moze zagnieżdzenie być-&&&&& zeby sie udało-skoro owu było to doaj 14 dni i bedziesz wiedziała kiedy mniej więcej spodziewać sie @...
ja też wyliczyłam dzień testowania na 30d.c. zeby za szybko nie testować ,ale jak beda objawy to pewnie sie złamie ..chyba ,ze @ przylezie to pozamiatane!!

a Twoje objawy -piękności:))

oj mamitka zeby tlyko sie sprawdzily, kurcze nie wiedzialam ze bekon tak pieknie pchnie szkoda ze go spalilam :p dobrze ze mam druga paczke, ide dkonczyc obiadek i kapac sie:)
trzymajcie dziewczyny ksiuki za zagniedzenie i objawow ciag dalszy :)

reklama
Młoda bardzo się cieszę :)) ja już też bym chciała poczuć jak się dzidzia rusza :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry