mamitka pierwszy cykl po poronieniu mialam 43 dni (rowno 2 tyg przed miesiaczka byla owulka), drugi 39dni bez owulki :/ teraz owulke mialam miedzy 17 a 19dc wiec nie wiem testowanie takie jakby objawow nie bylo i malpa nie przylazla zaplanowalam na 42dc wlasnie tego 18 kwietnia, ale skoro owulka byla to licze ze malpa wczesniej przyjdzie choc nie wiem czemu ale czuje ze moze nie przyjdzie, od tych 3 dni to zmeczenie takie dziwne i ten przyspiezoy oddech, i brzucha nie moge wciagnac, ale boje sie ze sie rozczaruje w poniedzialek planuje sobie owulacyjnego zrobic
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Jestem juz ;-)
Uff ale ciepło
Uff ale ciepło
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Gdzie jest Pok??
młodamamusia18
No nie ma pok :-(
Rurka twoj ślub odbył sie w dniu kiedy poraz pierwszy poczułam ruchy :-)
Rurka twoj ślub odbył sie w dniu kiedy poraz pierwszy poczułam ruchy :-)
mama05
prrrryy szaaaalona :))
GUMISIA- no to teraz u Ciebie moze zagnieżdzenie być-&&&&& zeby sie udało-skoro owu było to doaj 14 dni i bedziesz wiedziała kiedy mniej więcej spodziewać sie @...
ja też wyliczyłam dzień testowania na 30d.c. zeby za szybko nie testować ,ale jak beda objawy to pewnie sie złamie ..chyba ,ze @ przylezie to pozamiatane!!
a Twoje objawy -piękności)
ja też wyliczyłam dzień testowania na 30d.c. zeby za szybko nie testować ,ale jak beda objawy to pewnie sie złamie ..chyba ,ze @ przylezie to pozamiatane!!
a Twoje objawy -piękności)
oj mamitka zeby tlyko sie sprawdzily, kurcze nie wiedzialam ze bekon tak pieknie pchnie szkoda ze go spalilam dobrze ze mam druga paczke, ide dkonczyc obiadek i kapac sie
trzymajcie dziewczyny ksiuki za zagniedzenie i objawow ciag dalszy
trzymajcie dziewczyny ksiuki za zagniedzenie i objawow ciag dalszy
młodamamusia18
Gumisia 3mam kciuki za tą fasolke co w Tobie jest :-) ;*
mama05
prrrryy szaaaalona :))
GUMISIA- mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
reklama
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Młoda bardzo się cieszę ) ja już też bym chciała poczuć jak się dzidzia rusza