reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
idę z piesem, a później do mięsnego, zjem 2 danie i lecę z psem do weteryniarza ;-) trza psiaka zaszczepić, obciąć pazury odrobaczyć się trochę nazbierało.

Więc kobietki tymczasem, w międzyczasie się powalę bo coś nie najlepiej się czuję, jakieś 37 mam :-(
do wieczorka
papaty

reklama
MAMUSIA- ja jem risotto z owocami morza:)

ZIZI- może Pok nie wyszedł test i nie chce naszego współczucia...do tej pory to już by dała znać...chyba,ze po M pojechała....
co nam pozostaje -czekać ...

ASIONEK- heloł:)

JUST0 co tam babeczko???

Just przykro mi :-( ale nadal trzymam kciuki !!;***
Mama ty to zawsze jesz cos dobrego :-D <mniam >
Asionek własnie o Tobie myślałam :-)

MAMA: bo to jest tak, że byłam się dowiedzieć o te dofinansowanie i wszystko jest obwarowane mnóstwem warunków jakie trzeba spełnić...
po 1 trzeba mieć już wynajęte mieszkanie i mieć umowę wynajmu
po 2 trzeba udowodnić, że masz płynność finansową i jesteś w stanie płacić za mieszkanie
po 3 dochody nie mogą przekroczyć wyznaczonego progu
po 4 wielkość mieszkania na jedną osobę nie może przekroczyć 35 metrów kwadratowych na dwie 40
po 5 musisz przedstawić jaki czynsz masz, dostaje się pismo i musi to spółdzielnia, lub wspólnota mieszkaniowa wypełnić
po 6 dopłata jest tylko do czynszu i opłat dodatkowych jak woda, prąd, gaz, a "haracz" czyli to co płacisz wynajmującemu robisz już na własną rękę

więc logiczne wnioski są proste, nie jestem wypłacalna finansowo, nie mam mieszkania, dochodów nie posiadam oprócz zasiłku z MOPSu, generalnie zamknięte koło i nic nie mogę poradzić na to...

Just to jest jakis koszmar ;/ zeby nie umieli pomóc samotnej matce z dzieckiem :-( oh
Absurd!

Wisieńka nie nie było ! ;/

JUST- KOCHANA - a TY nie mozesz do mamy wrócic..kurcze jakie to ciężkie-ja nie mam o tym pojecia bo nigdy takich spraw nie załatwiałam.....wspolczuje Ci bardzo tego latania i tych nerwów.........

WISIEŃKA- zaraz pakuje Domisia i jesteśmy u Ciebie na ciasteczkach:))

pranie rozwieszone,kwiaty podlane ...
aaaaaaaaaaaaaaa-jeden z moich storczyków wyuszcza mi nowy pęd:)))))moja radośc jest ogromna bo cieżko sie "chowa"storczyki ,ale mówienie do nich owocuje :))))

BALBINKA- kochana wracaj!!!:tak::-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry