reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mama A to Tom ciekawe jak byś całe mieszkanie ozdobiła storczykami ciekawe czy by zauwarzył :-)

reklama
aaaaaaaaaaaaaaaaaa robia mi sie rozstepy na prawym cycku!! Co mam robic, zeby to powstrzymac?? Masaze, kremy, jakis stanik specjalny czy biczowac i hartowac skore pod prysznicem??? O matko.. a tak w ogole to dzien dobry, czesc i czolem. POK &&&& zapodaj tego testa MAMA za dotarcie armii do celu &&&&& Buziaczki dla reszty babeczek :-*

Kochane ide do bankomatu :-D da mi ktoś ochrone ?;-) heh
No i przy okazji tacie zyczenia złożyć :-)

LIBBY- rozstepy jak juz wyjdą to lipa-jestem kosmetyczką -wiem co pisze...
ale mozesz powstrzymac wystapienie nowych-polecam krem mustela-o podwójnym działaniu na rozstepy i do piersi-ja używałam i mimo 2 ciąż donoszonych nie mam rozstępów :))
dzieki serdeczne ze &&& :))

JOS- no tak sobie postanowiłam i Tomi tez by tak chciał-miec taką milusią niespodziankę na porodówce :))

MAMUSIA- jakbym miała cały dom w storczykach to na bank by zauwazyl..On każda nowa bluzkę mi zauważy :))

Libby nawilżaj,nawilżaj i jeszcze raz nawilżaj.Kup krem na rozstępy i oliwkę w żelu.Tylko szybciutko,póki nie ma dużych i dużej ilości.

Mama no to ma oko :-) wie co zauwarzyć a co nie :-)

Ide załatwcie mi ochrone :-)

Za niedługo bede :-D

Ostatnia edycja:
ja tez polecam krem musteli, takiego uzywalam i chwale go sobie

mama : F. tez chce miec niespodziewanke :)
ale bierzemy poprawke ze w trakcie ciazy sie zlamiemy, ze ciekawosc wygra
mam kolezanke z terminem na koniec kwietnia, to jej 3cia dzidzia, i przy 2 znala plec
a teraz nie i trzyma sie, pewnie urodzi wczensiej, bo zawsze rodzi mieisac przed terminem, a tu to tego 3cia ciaza juz
ale w kazdym razie na 100% bedzie niepsodzianka - uwazam ze to jets SUPER :)

MAMUSIA- leć :))obstawiam Ci tyły-z przodu masz Rafałka :-D:-D:-D

JOS- w życiu jest tak mało pozytywnych niespodzianek ,ze ja postaram sie być silna i jak zajde a gin sie zapyta czy mówić to mam nadzieje powiedzieć NIE!!

Ostatnia edycja:
mamitka to trzymam mocno kciuki :)
libby rozstepy sa fe:(
kurcze ja nie wiem o co chodzi, ciezko to opisac ale od 3 dni kiesko sie czuje, jakas tak rozbita jestem, zauwazylam ze zawsze o tej porze roku mam szkliste oczy i woda mi z noska cieknie, pewnie jakas alergia, ale czy taka ospalosc moze sie z tym wiazac? nie umiem sie na nic zebrac no koszmar, niby wstalam wyspana i juz mi sie spac i lezec chce:(

reklama
Made Dziekuję :*

Mama a czemu ja mam dziś drugi dzień wyższych temperatur, a śluz dalej płodny, przejrzysty, rozciągliwy??? Czy aby nie było wogóle owu czy co, jak mam to interpretować? Pytam Ciebie, b o Ty specjalistka jesteś :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry