reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
oliwka na ktora idziesz? koniecznie daj znac co i jak
mlodamamusia ty masz sznaucera?
mamitka na kiedy wisienka ma termin ? kochana zeby to trzymanie kciukow naprawde cos dawalo to juz wszystkie bylybysmy w ciazy :) bardzo bym chciala:) no nic dzisiaj 24dc temp 37,2 i gdziecznie czekamy

reklama
Gumisia szczerze to ja nie wiem co to za rasa...
Teraz jest taka kudłata ze hoho i dlatego ide z nią jutro do fryzjera i fryzjerka ja obcina na sznaucera. A w zoologicznym powiedzieli nam ze to pies rasowy :-)
W albumie mam fotke z psiną:-)
Mama
łaaap

MAMUSIA- dzieki kochana :)) masz juz suwaczek-"wrócił" czy wstawiałas nowy ??

GUMISIA- piękna tempka ;))
a &&&& nie raz pomogły wiec trzeba wierzyc w ich moc :)

Dziekuje MAMA za info. Swoja droga... nie moge nikomu podziekowac po tych zmianach. moze chodzi o to, ze pisze z komorki? Ja juz seksi sie ubralam :-) oko podmalowane, wziasc tylko malo seksowne kule i ruszam po pogromce rozstepow :-) ach, jak dzisiaj jest pieknie! MLODAMAMUSIA, prawda? Buziam wszystkie :-* POCZKU ....

ja mam kremowego pudelka ale tez najladniej mu jak go wytne na sznaucera:)
he tak wlasnie kojarylam z jej suaczka i moich obliczen, ja gdybym nie poronila to termin mialam na 14 lipca:/
a teraz glupia wiem ze nie powinnam ale tak sobie sprawdzam w kalkulatorach ze gdyby sie udalo to termin mialabym w rowny rok od poronienia .... moze sie uda i dostane spowrotem mojego aniolka

Mama wstawiłam to znaczy Bestyja mi wstawiła :-)
bo ja nie umie :-( łeee :-( jakieś błędy mi wyskakują :-)

Dzieeewczyny wpadajcie w sobote na urodziny mojego taty :-D :-D

Jakoś się pomieścimy :-D :-)

Gumisia 3mam kciuki abys dostała swojego Aniołka :-) Życze Ci tego ;**

Libby taak taak pięknie pięknie a w niedziele ma byc 21 stopni :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
LIBBY-moze dlatego nie mozesz podziekowac ,ze z kom piszesz bo normalnie można juz dziekowac :))
zmienili lubie to na dziekuje:)
lec po mustelke tylko ostroznie :)

PSZCZÓLKA- dzieki :)) i nie ma sprawy :)działania były?? ;)

MAMUSIA- no to dobrze,ze Bestyja pomogła :)

GUMISIA- ja też własnie sprawdzałam i u mnie dziś poczęcie a termin byłby na 22 grudnia-wiec mam świra :))jeszcze nie wiadomo czy sie udalo a ja już patrze kiedy bede stekac :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry