reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka - przecieki są zawsze :-p tylko, że obowiązuje mnie tajemnica wojskowa :-))))))) na to są paragrafy

just - a że tak zapytam, nie możesz poszukać w innym mieście?

reklama
z suwaczkami czasem tak jest. nie zniknęły ale się nie wyświetlają.
Pszczółka też się cieszę, że czuję, martwiłam się że nie czułam, i nie wiedziałam czego się spodziewać, w końcu nigdy wcześniej tego nie przeżywałam :-) ale juz wiem.
Mama dzięki za kciuki. A jak tam zdjęcie storczyka? no i czy został zauwazony? ;-)

Mam prośbę, używajcie pełnych ników jak są podobne bo ja się czasem mylę... :-:)eek:

Wiolka to naturalne, że jak 24/dobe jesteś z dzidzią to jak na pół dnia Ci zniknie to będziesz tęsknić. ale przeżyjesz i dostaniesz medal od nas :-)

JOS dzięki...

ja jadę po mamę i do sklepu, kupić jedzonko dla K na wyjazd. do potem.

POK &&&&&&

Ostatnia edycja:
Made na pewno seksownie wyglądasz :-) A o zdrowie trzeba dbać. A jak już zrobisz wizualizacje dla Mamy i Oliwki to i mnie też zrobisz? Bo widzę, że Ci to wychodzi :-D

mama : poldus jest obok mnie, jezdzi na hulajnodze i bawi sie pilka :)
slodziak :)
a F. wraca dzis z londynu
w przyszlym tyg. tez wyjezdza na 2 dni, ale 2 to ok. jesczze... najgorzej jak jedzie 4-5 dni

just : wytzrymaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a na pierwsze dni to mozesz miec od znajomych ciuszki neutralne, a pozniej doniosa w zaleznosci od plci!
niewiele jest takich niepsodzianek w zyciu!!!!! a tobie tak malo zostalo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja drugie dziecko nie bede chciala znac plci, mam andzieje, ze wytrzymam... bo tak wytrzymac 8 m-cy to ciezko, ale ty juz jestes na koncowce!!!!! przemysl :)

MADE: teraz już nie mogę, ruszyła machina papierkowa i teraz musiałbym zacząć od poczatku, a czas codziennie się skraca... Gdynia ma takie dofinansowanie, a Gdańsk nie, więc koło się zamyka..

JOS: :-D mówisz, żeby został kinder niespodzianka :-D no zastanowię się :tak: ważne, że jest zdrowe i wszystko tam gra, o to zapytam na samym początku :tak:

Wracam nie długo, idę do Urzędu Miasta, może się czegoś dowiem ciekawego...

Ostatnia edycja:
Pszczółka - pewnie, że zrobię, pewnie ;-) załatwię tylko sprawę z pok i wskakujesz jako trzecia :))))))))))))

młodam - ja zawsze piszę młodam, na mnie nie krzycz :-D:-D:-D

młodamamusia - no leci ten czas nieubłaganie :))))))))))))

dzien dobry:)
czy pok sie juz pojawila? jakies wiesci ?
ja dzis dosc wyspana sie wydaje, zobaczymy jak pozniej, pogoda piekna, okna pootwierane domek wiosna wietrze:) na dzis w planach magisterka a do jedzonka salata z bekonem i jajkami w sosie musztardowym wg nigelli :)
sol co do tortu, ja nigdy nie pieklam, ale nie wiedziec czemu wydaje mi sie to latwe, do tego stopnia ze podjelam sie upieczenia torta na roczek mojej chrzesnicy za dwa tygodnie wiec tez sie okaze co z tego wyjdzie?:)
mamitka rureczka jak dzialania i nastroje ?

MŁODAM- postawiłam storczyka w kuchni na parapecie i mimo ,ze zmywał naczynie to albo nie zauważył(pod latarnią najciemniej) albo nic nie mówi bo wie ,ze to moje uzależnienie i gadanie nic tu nie da :))

MADE- no OKI jak na to są paragrafy to pozostaje mi czekać i sie nie wychylać :))dzieki za Twój wkład :))

JOS- ja jak mi sie uda zajśc to też jeśli tylko mi silnej woli nie zabraknie nie bede chciala znac płci...mam ciuszki i na jedną i drugą płec więc mi to bez różnicy :))))

GUMISIA- no moje działania byly we wtorek i srodę a we wtorek w nocy lub rano była owu wiec jestem pełna nadziei!!:tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry