reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiolka : poplacz sobie, a co ! to normalne!

just : fak... ale nie poddawaj sie
a wogole to ty nie znasz jeszcze plci, nie? a powiedz jak juz tyle wytrzymalas, 33ci tydzien , to nie chcialabys miec niepsodzianki? tylko tak na samej koncoweczce sie dowiedziec?
ja jakbym dotrwala tak dlugo, to juz wolalabym miec niespodzianke :)
moze dasz sie namowic ? :)))))

mama :3mam 3mam mooooooooooooooooooooocnoooooooooooooooooooooooooo :)

pszczolka : dziekuje, P. i Ja mamy sie super :) a w zlobku juz jest ok :) nie placze, bawi sie i jak wracam po niego to biegnie do mnie z usmiechem i mnie wita :)

mlodam : kciuki zeby wszystko bylo OK :)

reklama
Mama no nie pozostaje mi nic innego jak poczekac na sol :-)

Ohh ale się zdenerwowałam...
:-(

POk gdzie jesteś????!!!!!!

Olivka - jesteś na liście!!!!!!!! :-D

just - cholera, czytam te Twoje posty i normalnie mi smutno, że wciąż Ci te kłody pod nogi lecą. Ale wszystkie tu jesteśmy dobrej myśli, mocno Ci kibicujemy i zaciskamy piąstki ;))) Będzie dobrze Kochana.

JOS: ciekawość mnie już zjada :-D zresztą wiesz, wszyscy pytają, bo jak mogą jakieś ciuszki, czy coś dać, to zawsze te pytanie o płeć i szczerze mam inne rzeczy na głowie, żeby każdemu z osobna tłumaczyć dlaczego nie znam jeszcze płci... Zresztą dla mnie to czy Remek lub Tosia śmigałby w różowych bodziakach, czy żółtych, czy niebieskich, to pikuś, ważne, żebym miała w co Dzidzi ubrać, to jest najważniejsze :tak:

MADE: no walczę, jak tygrysica ;-) jest źle, ale nie można się poddawać, czekam jeszcze na wieści z agencji nieruchomości, idę zaraz załatwiać kwestię dofinansowania, więc może jak będą już środki, to pójdzie to wszystko jakoś łatwiej...

Ostatnia edycja:
MŁODA- Pok nas bierze na przetrzymanie :) my tu niecierpliwe a Ona sobie spi...a fasola rosnie :))

JOS- no przy takim wsparciu to bardzo liczę ,ze mi sie uda!!
a Polduś dziś w żłobku??
dziś ja bede słomiana wdowa bo Tomi wyszedł o 5 rano i wróci po północy...

MADE- a masz jakieś "przecieki" co do mnie czy narazie wizualizacja wieczorna trwa??? :)

J latałam raz lub dwa razy w miesiącu na USG,mam całą kolekcje zdjęć:)))) Lubiłam patrzeć na małą,wciąż nie mogłam uwierzyć,że naprawdę tam jest:) No i płeć...3 razy byłam zanim sie dowiedziałam a chciałam wiedzieć,lubię mieć wszystko przygotowane a jie chciałam neutralnej wyprawki... :)

Mama własnie ja juz prawie paznokci nie mam :-) a miałam takie ładne :-D ale lakier mi nie smakuje :-D
Albo ze szczęścia zapomniała o BB :-D

;-)

Just wszystko się ułoży :-) znajdziesz ładne nie drogie mieszkanko :-)... I Ty bedziesz zadowolona i dzidzia jak podrośnie :-D
powie " mama kaj ty znalazłaś taką wille :-D :-) "

made wielkie wdzięczności :-):-):-) u mojego malca NT teraz (w formalnie 12-tym tygodniu) wynosi 2.01mm ale kosteczka nosowa JEST i ma też 2mm, lekarz tak czy siak mnie na PAPPA skierował, zrobiłam wczoraj i czekam na wyniki :)....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry