reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamitka to trzymam mocno kciuki :)
libby rozstepy sa fe:(
kurcze ja nie wiem o co chodzi, ciezko to opisac ale od 3 dni kiesko sie czuje, jakas tak rozbita jestem, zauwazylam ze zawsze o tej porze roku mam szkliste oczy i woda mi z noska cieknie, pewnie jakas alergia, ale czy taka ospalosc moze sie z tym wiazac? nie umiem sie na nic zebrac no koszmar, niby wstalam wyspana i juz mi sie spac i lezec chce:(
Mam to samo,ledwo żywa jestem...
Wstać nie mogę,zmęczona.No i od 3tygodni mnie mdli i co kilka dni piersi pobolewają.Beznadzieja.

reklama
Jejuniu.... Mustela powiadasz..... na razie to sa trzy, lekko sinawe, centymetrowe paseczki pod skora, ale musza byc rozstepami, bo jak lekko scisne skore w tym miejscu, to robia sie wglebienia. Do tej pory uzywalam koncentratu przeciw powstawaniu rozstepow z AA, wiec bede skazana na rozstepy- tak mi sie zdaje. Dziwnie, bo brzuchol mam wielgachny i ani niteczki (117 w obwodzie), a cycochy tylko o 2 rozmiary mi skoczyly. KOCURKU wyniki beda dobre :-) A sa jakies wiesci od PAULINY? Termin mamy obie na 20go lipca i ciekawa jestem co u niej.
ZA SZYBKO PISZECIE BABOLKI. MOJA KOMORA NIE DAJE RADY. DZIEKUJE ZA PORADY :-) Wskocze w seksowne spodnie ciazowe, lekko dopasowana czerrrrwona tuniczke, katanke i delikatna apaszke... wezme kule i kulam do aptekia jak tam nie dostane to do jakiegos hipermarketu pojade.

Ostatnia edycja:
gumisia-dzieki :))
a u Ciebie albo przesilenie wiosenne albo niedługo po test polecisz :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Made Dziekuję :*

Mama a czemu ja mam dziś drugi dzień wyższych temperatur, a śluz dalej płodny, przejrzysty, rozciągliwy??? Czy aby nie było wogóle owu czy co, jak mam to interpretować? Pytam Ciebie, b o Ty specjalistka jesteś :-)

PSZCZÓŁKA- jaka ja tam specjalistka-tyle co po sobie wiem :))
jak masz drugi dzień wyższych temp.to znaczy ze owu była a co do sluzu to wiesz-działać trzeba przed owu ,w owu i dzień po wiec moze być tak,ze jutro już nie bedziesz miala śluziku:)
ja działałam w owu i dzień po :))) i licze na cud!!!! :)

LIBBY- ja polecam mustele-troche kosztuje ,ale jest bardzo wydajna i 1 tubka Ci wystarczy :) bo juz masz polowe ciąży za sobą :)jak sinawe paski to rozstępy niestety...
a Paulina pisała ostatnio ,ze u Niej wszystko si-bedzie miała córkę Maję i jakos daje rade :))

wiecie co u mnie przez ostatnia godzine padało a miało być słonko...dzieci w bluzach poszły do przedszkola bo 17 stopni mialo być ;/

ZIZI- WIEM KOCHANA :)) chodzi mi o to ,ze Tomi mial zaburzona ruchliwość i licze ,ze skoro w owu działania były to jeden w żółtej koszulce lidera dotrze do celu:))))

Jestem juz :-) dobrze ze bankomat blisko :-) :-D niekt mnie nie okradł :-D

Pok ja juz paznokci nie mam !!!
:-);-)

Mama podarowac ci troszke słońca ?;-) :-D

mamitka raczej przesilenie, ja mimo ze ogromna nadzieje mam i strasznie bym chciala to cos mi podpowiada ze w nastepnym cyklu sie uda:)
oliwka ty to masz istnie ciazowe objawy:) choc ja nie lepsza mnie podbrzusze od 1,5 miesiaca pobolewa z przerwa tygodniowa po okresie :) i tez sie zastanawiam co sie moze dziac bo nigdy tak nie mialam, ale zobaczymy jak malpa przyjdzie to w przyszlym cyklu napewno zawitam do ginka tylko jeszcze nie wiem kiedy,
ajj musli domowe zajadam uwielbiam ktos chetny??:)

No ja idę dzisiaj:) Zobaczymy co powie ten mój Pan specjalista:))
Wiem,że objawy ciążowe i mnie to dobija bo ciąży nie ma.Chyba,że urojona:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry