reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Oliwakarolina nie ma suwaczka miałam suwaczka z tygodniem ciąży i go nie ma ;/ ohh
Mama no chyba bede musiała zmienić hasło...

reklama
No tak,to porodowy jest:)

ŁĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ,mój tez mi wcięło!!!!!!!!!!!!
Szlag by to!!!Miałam 3 a są 2:((((((((

dzis po nia pojade... kazali mi sie przynajmniej do 18 nie pokazywac ale watpie ze tyle wytrzymam.
Oliwko akcja odcycowienie trwa:-)
ide dalej robic

Pszczółka - no takie badania USG ;-) pomiary, wymiary...etc. ;)))))))) żadne jakies inwazyjnie, podstawowe takie.
A opaskę noszę, nigdy nie wyglądałam tak seksownie :-D:-D:-D pończocha koloru ecru od kostki po pachwinę, cud-malina :)))))))))))

Olivka - moje wizualizacje to abracadabra :))))) prowadzę armię dzielnych wojaków do zwycięstwa :-D

MŁODA- poczekaj az Sol wróci to moze coś zaradzi ..

ZIZI- cześc babeczko :)mam nadzieje,ze Pok własnie nasikala i czeka 5 min i zaraz napisze :)

reklama
Wiola,toż to raj na ziemii:)))
Ogól nóżki,pokremuj,zrób manicure,pedicure,idź na kawkę i ciacho,odpocznij,obejrzyj serial!!!:))) Można robic tyle rzeczy!
Podejrzewam,że Tobie trudniej niz Iwci:) HAHAHA,matki....
Wyluzuj,jej się krzywda nie dzieje:))))

MADE moja ukochana forumowiczko:))) heh,wpisz mnie na Swą listę:)) I dopomóż:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry