reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam z rana :-D

Ja juz po zakupach :-D

a wy co tam kochane ?;-)

U mnie normalnie znowu pikna pogoda :-)

Made
ty biedactwo kochane:**. Okropne mdłości no !;-)
SOl śliczny avatarek :-D
Just kurcze noo ! :-( 3mam kciuki ze coś znajdziesz:*

reklama
Just bo ja tak nie do końca w temacie, czemu szukasz mieszkania?

Mlodam kurcze, przykro mi, że mama się źle czuje :-( mam nadzieję, że lekarz jej pomogą.

Pszczółka - a dziękuję dobra Kobieto ;-) nóżka jako tako się miewa... czasami nie chce chodzić i muszę ją lekko nakręcić, ale ogólnie - OK :)))))))))

Kocurek - w tej ciąży (12 tc) moje wyniki genetycznego, to: NT - 0,19
AC - 5,13
CRL - 4,59
HC - 6,13
NT - 0,19
- to wszystkie wymiary ;)
Ale w poprzedniej ciąży (12 tc+6 dni) miałam, kolejno: CRL - 6,6
NT - 2,5
I tutaj miałam robiony test PAPP-A = 3,212 IU/I, 0,897 MoM

Mama we wtorek mam na 15:00 :-)
Pszczółka no widzisz takie to życie jest, nie zawsze takie jak chcemy. ehh, ale trzeba iść dalej i wierzyć że będzie lepiej. ja mam nadzieję, że te zabiegi i zastrzyki pomoga oraz że znajdziemy co tam jeszcze jest. A jak u Ciebie?

Haaaalooo co jest grane ???
nie mam suwaczka ciążowego ???!!!!!!!!
wrrrrrrr

A ja nic nie kasowałam!

MAMA, KAROLA, MŁODA dzięki, że trzymacie kciuki...

PSZCZÓŁKO: muszę się wyprowadzić z tego mieszkania, bo mieszkamy w 5 osób, to studenckie mieszkanie... ja bym wolała sama mieszkać, wiesz jak to jest z Dzidzią...

a propo USG ja też mam w przyszłym tygodniu :tak: 6 kwietnia :-)

Made cieszę się, że lepiej z nóżką :-) Ale po porodzie będziesz musiała zająć sie jakimś leczeniem. Coś wiem na ten temat bo u mnie to rodzinne dolegliwości, co prawda ja jeszcze nie mam problemów ale ciocia i mama tak. A teraz to jakieś bandaże zakładasz elastyczne? A czemu robisz badania genetyczne?

Mlodam to prawda, nie zawsze jest tak jakbyśmy chcieli :-( Ale zawsze można wierzyc, że będzie lepiej. U mnie dobrze, dziękuję :-) Fajnie, ze czujesz już ruchy dzidzi :-)

Just nie wiedziałam, że mieszkasz z innymi studentami, myślałam że z rodziną. W takim razie życzę Ci szybkiego znalezienia jakiegoś ładnego niedrogiego mieszkanka dla Ciebie i dzidziusia :-)

Wiola to normalne, ze jest Ci smutno, ale nie płacz, jedzie do rodziny, krzywdy jej nikt nie zrobi. A kiedy wraca???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MŁODA- to ciekawe co sie porobiło z suwaczkiem ????wiesz jak u mnie było...może lepiej zmień hasło!!!

WIOLA- dasz rade-Iwa jest w dobrych rękach,jest zadowolona a Ty postaraj sie bardzo odstresować i cieszyć "wolnością" a kiedy Ci Ją odwiozą-dziś na wieczór czy jutro?

MŁODAM- &&& za wtorek.

PALEMKA,POK,RURKA,GOSIANE,GUMISIA,LIL- pisać !!

reklama
Wiola dlaczego Iwa pojechała??
Młoda jest Twój suwaczek:)

POK
GDZIE TY Z TYM TESTEM!!!????!!! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry