reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
SOL: :-D przecież cycuś to taki przyjaciel zabawny :-D hahaha, uśmiałam się z tego :-D

KOCURRKU: wreszcie przemawiasz jak kobieta oświecona ;-)

KAROLA: mam dziś dobry nastrój i siły do boju, złapię byka za rogi i nie dam się w pole wyprowadzić!!! :tak:

reklama
hejka , jestem :)

mama : :* ... :) i kciuki mega mega mega &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
oliwka : no faktycznie wczesnie ta szkola... dobrze ze zglosilas ta akcje na allegro!
kocurek : do denstysty !
wiolka : powodzenia, badz twrada :)
just : hej :) gratki tulipanowych garnuszkow :)
pszczolka : hej co u ciebie?
pok : gdzie jestes? jaki wynik testu?????? :) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kochane, sprzedaję komputer na jakiś czas, bo dzisiaj ostatni dzień na rejestrację w sprawie biletów na EURO 2012 :sorry: Wpadnę później.

mamitka - jakby się pok łaskawie pojawiła z pierwszym sikiem, to napisz mi sms'a bo nie wytrzymam tego napięcia ;))))))))

Kocurek - zaraz zajrzę w papiury i Ci wszystko napiszę ;-)

Hej Jos dziękuje :-) u mnie dobrze :-) A u Ciebie? Polduś pewnie coraz chętniej zostaje w żłobku :-)

Oliwka z torebki tylko kremy, bo mi się nie chce samej robić, a biszkopt sama piekę :-)

Sol no rzeczywiście miał farta Twój mężuś ;-) a jaka to promocja na pampersy w realu???, bo ja też mam reala.

Mamuś
nie ma sprawy - teraz czas na Ciebie :-)

Just witaj, jak się czujesz?

A przedtem taki burak przyszedł do firmy i wyzył sie na nas, bo ktoś go źle poinformował i stwierdził, że tu burdel jest :-D Co za debil, to koleżanka mu pow. ze my w burdelu nie pracujemy.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MADE- oki-napiszę :)
KOCUREK- leż kochana ,jakby co napiszę :))

JOS- dzieki kochana za &&&&&-trzymaj z całych sił !!
PSZCZÓŁKA- dzieki..mam nadzieje,ze i Tobie w tym cyklu na luziku sie uda ;))&&&&&

POK- nie przesadzaj!!! sikaj bo czekamy :)) !!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam, żeby się nie nakręcać, żeby nie mieć nadziei..... uhhhhhh......

dostałam właśnie smsa, że jednak mieszkanie o którym wczoraj pisałam idzie na sprzedaż :-:)-( przecież to by było za piękne....

PSZCZOŁKO: dziękuję bardzo dobrze, tylko te mieszkania z równowagi mnie wyprowadzają, tak fizycznie i psychicznie( mam nadzieję) jest dobrze, jak już wcześniej mówiłam, ciąża mnie nie obciąża :tak:

cześć :-)

ja też już po śniadanku i kawci. niunia się odrobinkę rusza ;-) mama poszła na badania, coś niestety z nią nie tak, ma bóle masakryczne i najgorsze, że nie potrafi go dokładnie umiejscowić. i tak się zaczęło, latanie od specjalisty do specjalisty. coś też z kręgosłupem się znów zrobiło, ale to wiadomo, po chorobie taty :-(
SOL ładne zdjęcie.

MŁODAM- czxeść ...Ty masz za tydzień usg??

JUST- kurka siwa!!!!!!!!!!!!!!!!!
szlag by to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
co za los!!!!!!!!!
mam nadzieje,ze cos jednak znajdziesz &&&

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry