reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Właśnie ja dochodzę do takiego wniosku, że wszystko opiera się na prostocie. Im więcej wymyślam, zagłębiam się w temacie tym więcej pytań zostaje bez odpowiedzi ;-) Przestałam wymyślać i idę prosto dalej do celu, realizując wszystko krok po kroku tak jak sobie zapisałam na kartce. Już to kiedyś napisałam - życie to sinusoida - jak jest dobrze pnie się do góry, czasem musi lekko opaść żeby znowu piąć się do góry i nic nie dzieje się bez przyczyny.
I nie smęć kobieto, bo jak zaciążyłaś to masz dawać maluszkowi pozytywne fluidki ;-)

reklama
mlodamamusia : lody mniam! wczoraj wieczorem pochlonelam 1 z predkoscia swiatla i dzis boli mnie migdal :) wiec dzis spasuje i wezme jogurt bananowy
juz jem! wysylam kilka frytek! ale tylko kilka :)

FAKTYCZNIE DO MNIE DOTARLO JAK GUMISIA NAPISALA ZE NA ANSZYM WATKU NIE MA JESZCZE GRUDNIOWKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOZE WKONCU ZLA PASSA ZOSTANIE PRZERWANA :) wkoncu nasz watek 2011 i grudzien konczy ten 2011 rok... :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
wiec nie ma mowy! testowac na dniach te co maja testowac i maja byc grudniowki !!!!!!

mlodam : hej :)
no synusie to sa bardoz bardzo fajni :)

yyy przegielam :) zajadam sie makaronem z pesto ze spora iloscia czosnku a zarz wychodze do ludzi :D

dobrze ze mam 2 paczki orbitek :p moze w godzine wyrzuje ten aromat zanim dotre na uczelnie hehehe:)

eje jj ej jos. nie zapeszac! sama mowisz, ze test uszkodzony :)
ja tam sie nie nakrecam. @ bedzie zaraz i juz.

Kochana ja słabiutką drugą kreseczkę miałam przy pierwszym dziecku robiąc teścik i teraz też wyszedł bladzioch:tak::-) Ale czuję i wiem,ze to ciąża - zapraszam do mnie na GRUDNIÓWKI bo nudzi mi sie tam samej:tak:Buźka

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry