reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
eje jj ej jos. nie zapeszac! sama mowisz, ze test uszkodzony :)
ja tam sie nie nakrecam. @ bedzie zaraz i juz.

Pok na Twoim miejscu kupiłabym 2 :tak: bo jak wyjdzie znowu blada druga krecha to z niedowierzania będziesz chciała jeszcze i jeszcze :-)
Trzymam &&&&&& za pozytywa i niedługo będziesz mówiła "mój szczęśliwy złamany teścior" :-D

juz go wywalilam, bo sie nim hipnotyzowałam.
eee tam nie wierze, zebym w ciazy byla :) za proste by to bylo.
ja tam juz nie wierze, ze z bzykania dzieci wychodza :D bajka jak o bocianie.

pok : nie , nie! to TY poinformowalas ze test byl uszkodzony
a ja tobie tylko tak pisze - zebys sie nie nakrecila! bo pozniej sama mowisz, ze sie nakrecasz, ze jest ci przykro... choc wiem jak to sie latwo mowi, pewnie kazda z nas tak samo sie nakreca!
a ze ten bladzioszek przerodzi sie w bordowa kreche to wierze mocno, i &&&&& trzymam :)

mlodamamusia : hej :)
poldus ok, wlasnie spi a ja zraaz bede wcinac obiad : frytki+losos
a pozniej deser i kawa

podeslij poczkowi troche fluidow co z twojego brzucholka okraglego :)

heheh dobre:) poczku ale mocno trzymam za ciebie kciuki, i oby jutro z ranca cudne wiesci byly:) bylaby pierwsza grudnioweczka :) jeje

pok diabelnie niewyraźne to zdjęcie, ale faktycznie coś tam widać... koniecznie test do porównania ;-)
mama no To by było 2 synuś ahhhh i to tak przesłodki jak Domiś :-)

a mi się co chwilę komp zawiesza... złom jeden... trza będzie przeprosić laptopa chyba... ale w stacjonarnym mi wygodniej. zawsze coś nie tak.
aaa i jeszcze znowu mnie cos bierze... gardło boli :-(

idę zrobić kanapki na droge, bo tata K dziś jedzie do domu. do potem

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry