- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
POk to poczekaj do jutra :-) i kup drugi test
mlodamamusia niewyspana to malo powiedziane
gosiane kochana znam twoj bol tez klade sie wczesniej a pozniej wierce i mecze i spa nie moge a w dzien padam
poczku to lec bo nowy tez jakis najczulszy najlepiej bobo i jutro rano zrob nie trac nadziei kochana ja w bladzioszki wierze pierwsza ciaza objawila mi sie takim bladzioszkiem ze pod siatlo tylko widac bylo
gosiane kochana znam twoj bol tez klade sie wczesniej a pozniej wierce i mecze i spa nie moge a w dzien padam
poczku to lec bo nowy tez jakis najczulszy najlepiej bobo i jutro rano zrob nie trac nadziei kochana ja w bladzioszki wierze pierwsza ciaza objawila mi sie takim bladzioszkiem ze pod siatlo tylko widac bylo
pok: ozesz cholerka! no widac dwie, ale ta druga faktycznie dziwnie blisko! wiec a wszelki wypadek sie nie nakrecaj
zwlaszcza, ze test byl uszkodzony
moze to jedna tylko od wstrzau jakos ja rozlalo czy cos... no kurde nie wiem ale tetsy tp raczej sa wrazliwe,a ty mowisz ze twoj byl ewidentnie uszkodzony
ja dla swietego spokoju zrobilabym drugi, nieuszkodzony
nigdy nie wiadomo a noz widelec
aha - tak ajk gumisia - BARDZO wierze w bladzioszki
jak jetse spo terminie @ to bym z miejsca wyprulka do apteki i robila nawet po poludniu, lub dla pewnosci jutro rano!
gosiane : hej
zwlaszcza, ze test byl uszkodzony
moze to jedna tylko od wstrzau jakos ja rozlalo czy cos... no kurde nie wiem ale tetsy tp raczej sa wrazliwe,a ty mowisz ze twoj byl ewidentnie uszkodzony
ja dla swietego spokoju zrobilabym drugi, nieuszkodzony
nigdy nie wiadomo a noz widelec
aha - tak ajk gumisia - BARDZO wierze w bladzioszki
jak jetse spo terminie @ to bym z miejsca wyprulka do apteki i robila nawet po poludniu, lub dla pewnosci jutro rano!
gosiane : hej
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Pok to migusiem do apteki po test i jutro zrob sikacza :-)
3mam kciuki !!;**
3mam kciuki !!;**
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: