reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MŁODA- no jestem na chwilę :)
WISIEŃKA- mi też,mi też troche wyslij-ja własnie sie rozmnażam:)))) potrzebuje wsparcia :))))))))))

BALBINKA- wracaj:))

reklama
POK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& JA TEŻ WIDZĘ II kreski-i nie wiem gdzie ten test był połamany-bo opakowanie testu sie nieliczy...najwazniejsze ,ze pasek byl nieuszkodzony-i skoro wyszła kontrolna kreska to znaczy ,ze test zadziałał!!!!

no to Ty i Macku -bedziecie grudniówkami :)))))

Na której stronie jest ta fotka testu?

mama kochana sisterko.Przecież ty masz na bieżąco świerzą dostawę. Nawet jak śpię to one idą do Ciebie~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jej poszlam sie wydepilowac tylko a tu juz tyle nastukane :-) zapomnialam ze tu takie tempo :-D

gumisia mi smaka na makaron z pesto narobila wiec zaraz wsune takowy :-)

pok to ja tez sle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i dla reszty dziewczyn tez porcja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pok i mama :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No i oczywiście reszta :-)

MAJECZKA na str 3827:tak:

WISIEŃKA- dziękuje :))) musze sie dopominac o ~~~~~~~~~~~~ bo starania pełną para więc każdy ~~ i && sie przyda :))

GOSIANE- cześć ,daaaawno Cie nie było-co tam u dzidzi?:-)

majeczka : 6827 strona
widac ze sa II :)

mama : hej, ja cie mocno wspieram :) myslami :)

majeczka : to faktycznie mamy synkow z niecala 2 m-czna roznica wieku :) koncowka 2008 :)

dzieki gluptaski za fluidki :) ja tam dalej uwazam, ze to test do dupy.

POK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& JA TEŻ WIDZĘ II kreski-i nie wiem gdzie ten test był połamany-bo opakowanie testu sie nieliczy...najwazniejsze ,ze pasek byl nieuszkodzony-i skoro wyszła kontrolna kreska to znaczy ,ze test zadziałał!!!!

no to Ty i Macku -bedziecie grudniówkami :)))))

to bylo by zbyt piekne, zeby bylo prawdziwe. No wlasnie i sam test (plastik) byl uszkodzony i bylo cos dziwnego na samym pasku ale daleko przed ta blada kreska. tak czy siak nie podoba mi sie, ze one sa tak blisko siebie, wiec caly czas uznaje, ze @ bedzie.
no nie wiem. jak @ dzis nie przyjdzie to zrobie jutro a tymczasem troche posprzatam.
bede wieczorkiem laseczki.

wielkie dzieki za wsparcie, fluidki, sprowadzanie na ziemie itd :)

zdjecie na stronie 6827.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry