reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
gumisia : super ze zrobilas zadyme! chamowa, nienawidze polskiej sluzby zdrowia i lekarzy cwaniaczkow wladcow swiata...

olwika : super ze szkola OK
na milosc boska wylacz ten zolty kolor, bo daje po oczach :))))))))))))))))))))))))))))))))

reklama
Normalnie wy tez macie takiego lenia? ;-)
A jeszcze musze na cmentarz do dziadka jechać bo ma urodziny :-)

A teram jem sobie pomidorową
:-D

Hej dziewuszki, ale mnie dawno u was nie bylo! Nie nadrobie was za chiny bo takie macie tempo, moze pozniej cos podczytam ;-)

gumisia masz racje, mnie tez to do szalu doprowadza ze skladki placimy a jak przychodzi co do czego to prywatnie trzeba :wściekła/y:

Sa jakies nowosci? Nowe fasolinki moze?

mloda widze ze do porodu juz malutko zostalo :-) ale fajnie ze juz swojego bobaska zobaczysz niedlugo.

jose no zadyma byla i bedzie :)
a wiecie co w tej chwili jest najgorsze ze malo spalam:( i jestem padnieta, az ryczec mi sie chce z wlasnej niemozliwosci pojscia spac, powoli sie ogarniam, zjem obiadek i o 14 wychodze na uczelnie godzinka spacerku w jedna strone godzinka na miecu i godzinka spacerku w druga strone, jak wroce to bede ledwo zywa, papu myju myju i baby boom usta usta i nyny :)

w ogole sie kurzaw bo wg roznych metod i roznych portali mam 3 rozne dni owulacji, i jesli wziacby ostatni z nich po uwage to nie ma szans na dzidziusia:( wnerwilam sie i tyle
poza tym czy jesli pozytywny test wyszedl 16 dnia cyklu i rano 17, a wieczorem 17 negatywny to sa jakies szanse z obserwacji sluzu i tempki ze owulka byla 19 dnia ??

gosiane kochana co u ciebie?

Gumisia, święta racja! Ja też nie zdawałam sobie sprawy ile przez ostatnie 5 lat wydałam kasy na różne badania, za które powinien zapłacić NFZ. Na stronach różnych przychodni są zakładki "cennik", ale nigdzie nie napiszą, że: te, te i te badania są bezpłatne jak masz skierowanie. Tylko człowiek idzie i płaci i najbardziej denerwujące jest to jak musisz się prosić o coś, co Ci się należy.
Ja tak napisałam pod siebie, bo jak mam jechać do Wrocławia 25km w jedną i 25km w drugą stronę przy spalaniu 15l/100 to mi się po prostu nie opłaca jechać specjalnie po skierowanie na badanie za 30zł. Ale ostatnim razem zrobiłam za jednym razem maraton po lekarzach, pozabierałam skierowania i od razu większość z nich zrobiłam :tak:

gumisia u mnie dobrze ale wlasnie niewyspana chodze bo jakas okropna bezsennosc mam, chodze na rzesach normalnie :eek: przewaznie do 2-3 wierce sie w lozku. A tak poza tym wporzadku, nie mam juz plamien, jutro mam wizyte i juz mnie stres dopada. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.

U was tez taka piekna pogoda jest? Normalnie zaraz na jakis spacer pojde, tylko skoncze depilacje nog bo sie wlasnie pozbywam haszczow na wiosne :-)

wiecie co...
mam problem.
zrobilam sobie test. I trzeba bylo go nie robic. Quick Vu jakis taki nadlamany byl jak wyjelam z opakowania i w jednym miejscu pasek testowy jakby zdrarty. Zrobilam i... jest kreska kontrolna i obok niej druga blada rozowa kreska... bardzo blada... nie chce sie nakrecac, wiec mi powiedzcie po prostu, ze to uszkodzony test (polamany, podarty...) i nie ma co. I tak strasznie blisko siebie sa te kreski... w odleglosci moze 3 mm.
Raczej nic nie bedzie widac ale na wszelki wklejam.
Zobacz załącznik 341140

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry