reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja z zakupami mam spokój na jakieś 2 miesiące bo jak robiłam wyprawkę to kupowałam też rzeczy do 6 miesiąc no ale mimo tego jak jestem i coś widzę to i tak się skuszę bo tego nigdy nie za wiele bo wiecie jak to jest z dziećmi. Szybko się brudzą:-D agnieszka.kk 40 f to i tak jeszcze nie tak dużo uwierz mi:tak::tak:
Ja dzisiaj mam lenia i pozwalam się sobą zajmować T:-D Miały być zakupy dzisiaj ale jakiś taki leń nas ogarną i zostaliśmy w domu...:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Hejka:-)
Ja po intensywnym weekendzie i jeszcze muszę przeżyć jakoś ostatnie zaliczenia i egzaminy w szkole więc nie mam czasu na kompa na razie :-(

Oczywiście, że nie zapomnę :D i tak sporo sie uczę z kompa, wiec postaram się zaglądać ;)

witam,chcialabym dolaczyc do Was kobietki bo temat jest mi bliski:-)mam nadzieje,ze bedzie nam sie dobrze pisalo i jak wszystkie licze na wsparcie jak juz "wybija" nasze m-ce,w ktorych rozpoczniemy starania:tak::tak::tak:a tymczasem pozdrawiam;-)

A ja z moim zaczęłam starania na dobre... skończył mi sie @ i szaleliśmy już wczoraj :) co prawda dni płodne mam dopiero za kilka dni, no ale może już się coś uda ;)
Kurde wcześniej nie mogłam doczekać się starań, a teraz jestem przerażona że już :D co prawda niby nie chcę sie tym tak na razie przejmować, bo przecież jeszcze jestem młoda i mam dużo czasu, ale stale o tym myślę :/

reklama
Tak sobie pomyślałam, że zamiast "staram się być mamą w 2010" to powinnam raczej u Was zagościć;-) Biorąc pod uwagę wszystkie za i przeciw to raczej 2011 wchodzi w grę jeżeli jakiś wogóle wchodzi:-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry