reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam sie i ja :-D
ja juz z ranca bylam u kosmetyczki,
teray ja y malenstwem, bo maz musi zajrzec do pracy :angry: wiec u mnie po staremu tzlko tzle ye yadbena sie cyuje po tej wizycie :tak:
mnie cos ugryzlo wczoraj, chodze zla, na chopa nie moge patrzec, potrzebuje wakacji....
U mnie o 7.30 bylo -21 :huh:
Milego dnia laski, lece sie bawic klockami...

Ostatnia edycja:
reklama
hejka
A u mnie jest 4 na plusie i świeci słoneczko także spoko ale chyba coś z ciśnieniem jest bo głowa mnie boli od samego rana :dry:
Od rana biegam i sprzątam dom,synek ogląda bajki i karmi misia owocami hehe :-D a mąż coś grzebie przy aucie.Nie długo zrobię szybki obiadek i uciekam na zakupy juupii :happy2:
Miłej soboty dziewczyny :tak::-)

Inke: z kądś to znam ja też sie ostatnio wkurzam na mojego męża nikt nie wie o co i dlaczego - wczoraj go ochrzaniłam że chciał za mnie kanapki do pracy zrobić i mi popsuł mój plan :tak::zawstydzona/y: także wiecie odbijka ale jestem na niego zła albo mnie drażni tylko z rana- dziwne to jakieś :) pewno pms :):blink:

u mnie z rana tez było -20 ale ja do pracy na 9 ide to już mniej było :tak:

agnieszka.kk: ale masz dobrze bez mrozu :)

Siadam prtzed kompem i oczom nie wierze, heeej dziewczyny gdzie sie podzialyscie?
Ja myslalam ze 2strony conajmniej beda naskrobane a tu tak malutko...
Oj i nowe staraczki tez nie pisza, no i lovely tez nam zamilkla, a to przeciez stala bywalczyni tutaj.
Z malzem lepiej ale nie wspaniale ;)
Milego wieczorku

Cześć Wam Wszystkim:)
03 stycznia poroniłam w 19tygodniu ciąży to cały czas boli i do końca mojego życia będę płakała za moim aniołkiem:-(
Ale nie poddam się i też chcę znowu być mamą:happy2:
mam już synka 4,5roku Kacperek Lucyferek:-)
Życzę Wam wszystkim Zdrowych bobasków w 2011roku a może w tym????Kto to wie natury nie przechytrzymy;-)
Pozdrawiam ewelina

Inke no też oczom nie wierzyłam jak zajrzałam na nasz watek...pustki tu że hoho :szok:
Ewelina tak mi przykro :-( domyślam się jak ciężki jest ból za stratą dzieciątka,lecz głowa do góry masz już jednego synka i będziesz na pewno jeszcze podwójna albo potróją itd.mamą,tego życzę Ci z całego serca :tak:

Witam:-) Nie było mnie tu z 2 dni a tu tylko 3 strony do nadrobienia??? a dzisiaj to w ogóle masakra:szok::szok: pewnie to przez weekend mam nadzieje. Każda wzorowa gospodyni pewnie pierze sprząta itd:tak::tak: Ja nawet ciasto upiekłam bo mężulkowi obiecałam a że uśpili się na wzajem z Emi to miałam czas.
Wczoraj kupiliśmy bilety i lecimy do Polski w sumie dopiero za 3 miesiące bo 19 kwietnia ale już się nie mogę doczekać:-D:-D
Pójdziemy wtedy do gina i żeby sprawdził stan blizny po cc i ustalić kiedy możemy zacząć starania o małego Trevorka lub małą Nataszke :-D:-D a może o jedno i drugie:-D:-D
Co do małych ciuszków to ja jak na razie mam wszystkie ubranka Emilki. Bo od samego początku założyliśmy że nie będziemy długo czekać na kolejne maleństwo. Ale jeśli okaże się że nie będzie to tak szybko to oddam pewnie je bratowej jeśli będzie przed nami:tak::tak:
Hmm to chyba wszystko co chciałam napisać... jak sobie coś przypomnę to dopisze:-D

Wczoraj kupiliśmy bilety i lecimy do Polski w sumie dopiero za 3 miesiące bo 19 kwietnia ale już się nie mogę doczekać:-D:-D
Pójdziemy wtedy do gina i żeby sprawdził stan blizny po cc i ustalić kiedy możemy zacząć starania o małego Trevorka lub małą Nataszke :-D:-D a może o jedno i drugie:-D:-D

Aguś ale macie fajnie;)
Ja też lecę do Polski ale 19 marca a wracamy 6go kwietnia także Ty wylatujesz miesiąc po mnie :-D
Koniecznie daj nam znac co powie Ci lekarz,3mam mocno kciukasy ;-):-)

reklama
Aha ja chciałam jeszcze zameldować że u nas do południa było +9 stopni a po południu 13 na plusie :-D
EwelinK26 witaj;-) Przykro mi bardzo z powodu twojej straty, nic Ci tego nie zrekompensuje ale mam nadzieję że już w 2011 roku będziemy cieszyć się swoimi maleństwami:tak::tak:

Aguś ale macie fajnie;)
Ja też lecę do Polski ale 19 marca a wracamy 6go kwietnia także Ty wylatujesz miesiąc po mnie :-D
Koniecznie daj nam znac co powie Ci lekarz,3mam mocno kciukasy ;-):-)
Oj Ty też masz fajnie:tak: Ty się rozpakowujesz a ja się pakuje:tak::tak: My też chcieliśmy lecieć na Wielkanoc ale T wolnego na święta za bardzo nie dostanie a poza tym za dużo byśmy nie pozałatwiali a oprócz doktorka to jeszcze parę spraw jest do załatwienia... Tak to jest jak się jest się tylko gościem. Na pewno dam znać co i jak już nie mogę się doczekać:-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry