reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
30 grudnia - no i moje ziarenko istnieje od ok. 9-10 stycznia :)..........

jak się czujesz???

reklama
pysia dzisiaj mieliśmy do wieczorka szkolenie i kazali nam skakać i cuda robić i naśmiałam się też .... ale w trakcie tego wszystkiego zalała mnie fala gorąca na twarzy i tak mi już zostało.... no i mam brzuszek, który nie daje sie wciągnąć ... no i jestem zasapana i zdyszana i jakaś cięęęęężka ;)....

Chyba faktycznie jestem w ciązy ................ :) :) ::::::))))))

Ostatnia edycja:
KOCURKU tylko nie chyba !;)
ale NAPEWNOO !!

KOCurku a musisz uwierzyć w siebie bo wiara czyniu cuda!;)
my wierzymy ;)

Ostatnia edycja:
mlodamamusia nie no ja z testami i objawami nie mam zamiaru polemizować :-D ale ... tak jakoś ...... lubię się dziwić :sorry2:

muszę się położyć bo....... muszę :sorry2:

KOCURKU bede ciocią bede ciocią ;)
kurde a ja w poniedziałek na wizyte do gin ide ;) juz nie umie sie doczekać ;):-)
no kocurku jak musisz to idź idź :-)

KOCUREK NO chyba faktycznie jestes w ciazy :) spoko loko
Twoj to oszaleje chyba ze szczescia. Ja brzucha raczej nie mam, poki co plaski. Jedynie to mam bialy sluz

Ale tu pustki :tak:

Ale pewnie dlatego ze dzien byl pelen wrazen...

reklama
rurka - mierzenie tempki i macanie szyjki pomaga :) jak spada (temp) i mieknie (szyjka) to wiadomo, ze przyjdzie @. A jak nie spada i nie mieknie to nadzieja jest :-) polecam. Mozesz dla proby sobie szyjke pomacac czy jest twarda (jak hmm... nos) czy miekka (jak wnetrze policzka) czy pomiedzy.

A my bylismy ogladac mieszkanie - fakt wielkie i garaz na 2 samochody i okolica w miare spoko i cena nawet nie jakas potworna ale ludzie od ktorych mielibysmy wynajac.... dzizys. To bylo dziwne przezycie.

my dopiero bedziemy jesc kolacje ;/

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry