reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a coz to za cisza?
ide spac dziewczynki.

jutro mnie raczej nie bedzie - wyjezdzamy na caly dzien.

buziaki!

kciuki za jutrzejsze testy!!!

reklama
dziewczyny mnie jutro nie bedzie (wpadne moze tylko na chwile ale nie na ranna kawe)
pewnie juz dzis tej wiadomosci nie zobaczycie, ale to tak z mysla o jutrze i dobrym poczatlu dnia :) :
zrobilam test (przed terminem @) i wyszedl pozytywny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :):-)
ciaza okreslona na 2 tygodnie
wiec bedzie jednak pazdziernik !!!!
kolorowych snow wszystkim i kciuki za kolejne testujace &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jos :)

na pw juz Ci pogratulowałam ale na forum Ci sie nalezy, a jak! :-):-)

YEAH!!!!!

GRATULACJE!!!! spokojnej i zdrowej ciąży!

wielki bisou dla Ciebie :tak:

dziekuje pok :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
zmykam spac, bo u nas tez popoludnie i wieczor byly pelne wrazen :)
papatki i kolorowych!!!!!!!!

Jos GRATULACJE!!!!!!!!!!!!! ale cudny dzien tyle wspanialych widomosci :)
do jutra mamuski :) i przyszle mamuski tez:)

Ale miałam przeczucie, zeby jeszcze wlecieć!!!

Jos - gratulacje!!!! Kochana, zdrowej, spokojnej ciąży!!! :*:*:*:*

Dobranoc wszystkim!

witam kobitki rzadko zaglądam bo to z braku czasu :zawstydzona/y: .
doczytałam że kolejnym mamom się udało MOJE OGROMNE GRATULACJE DLA KAŻDEJ Z WAS . , :tak:. a u mnie , no cóż wczoraj ( w 25 dc ) zaatakowała mnie angina ciężką noc miałam , gdyby nie to że mam na pewno anginę to pomyślała bym że to fasolka . wszystko mnie boli zimno mi i gorąco na przemiam ale gorączki nie mam 36,9 ... tylko . zgaga mnie męczy . no i zauważyłam że teraz w tym cyklu bolą mnie piersi jak cholera ( dwa cykle po poronieniu nie miałam psm nic mnie nie bolało żadnych objawów @ teraz szok . ) .no i wczoraj się do lekarza nie dostałam , leków za bardzo nie brałam bo nie wiem czy nie ma fasolki ( test dopiero w niedziele 28dc ) .

hej kobietki
zrobilam test jedna kreska ardzo wyrazna a druga blada ale widoczna nie wiem co o ttym mam myslec- chyab powinnam kupic jeszcze jeden test i wybrac sie na bete:)

ale kiedy jak moje dziecko ma ponad 38 s. goraczki:(

reklama
Dziewczyny ogromne gratulacje. Super że wam sie udało. Napiszcie ile się starałyście.
PAździernik będzie przepełniony na porodówkach.....

Pozdrowienia dla wszystkich i życze miłego dzionka

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry