reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ale naskrobałyście postów :))

A mnie dopadły straszne bóle podbrzusza, takie nieprzyjemne, kujące, a jak kichnę to aż mnie ciągnie... Przeczuwam najgorsze jutro z rana :|

Ale to nie zmienia faktu, że bardzo się cieszę szczęściem Asionka i Kocurka :-)

reklama
~Witajcie dziewczyny. Cudowne wieści dzis u staraczek.
Asionek, Kocurek Gratulacje i spokojnej , nudnej ciązy życzę
Kciuki za testujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i fluidki dla wszystkich~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mnie dobija już ta pogoda i zaczynam łapac dolinę i to mgłą zasnuta. Na dodatek mam cholernego lenia.A drugi trymestr miał być pod znakiem tryskania energią:szok:

hej wisienka wlasnie zerknelam na samo dol twojego postu o aniolku w lipcu, to jak szybko zaszlas w ciaze po poronieniu ? nie mialas zadnych problemow ?

Ale naskrobałyście postów :))

A mnie dopadły straszne bóle podbrzusza, takie nieprzyjemne, kujące, a jak kichnę to aż mnie ciągnie... Przeczuwam najgorsze jutro z rana :|

Ale to nie zmienia faktu, że bardzo się cieszę szczęściem Asionka i Kocurka :-)

a ja przeczuwam ze jednak sie udalo :) obym miala dobre przeczucia

Gumisia ja już straciłam nadzieję... nawet piersi dały mi spokój, ale to nic, za 2 tyg się weźmiemy znowu do pracy :>

e nie trac nadziei, poki nie ma @ zawsze sa szanse :) oj teraz bede wyczekiwac z niecierpliwoscia na jakies pewne informacje :)

pysia jesteś jeszcze gdzieś tam???? :-) u mnie 36 dzien czyli zaczynam 6 tydzień :-D:-D:-D

wróciłam do domu po szkoleniu ... na pysk padam..... nakarmiłam syna i mam chwilę, żeby pomyśleć co to się właściwie stało................

Bardzo Wam Wszystkim dziękuję i :* :* :* :* :* :* :* :*

Ostatnia edycja:
asionek, wiolka : dzieki... choc czasem mam watpliwosci... ale tak ciezko mi na codzien znalezc energie i bawic sie, wymyslac... patrze jak bawi sie sam i sobie odpuszczam... gdyby wolal to pewnie bym sie zmotywowala, ale skoro on nie wola to ide na latwizne... choc moze to nie najlepsze dla jego rozwoju... moze powienien byc bardziej stymulowany przez doroslego, a nie tylko tyle co sobie w katku powymysla, powyobraza sam... :(((((((((((((((((((((

asionek, wiolka : dzieki... choc czasem mam watpliwosci... ale tak ciezko mi na codzien znalezc energie i bawic sie, wymyslac... patrze jak bawi sie sam i sobie odpuszczam... gdyby wolal to pewnie bym sie zmotywowala, ale skoro on nie wola to ide na latwizne... choc moze to nie najlepsze dla jego rozwoju... moze powienien byc bardziej stymulowany przez doroslego, a nie tylko tyle co sobie w katku powymysla, powyobraza sam... :(((((((((((((((((((((

jos uwierz mi ze wszystko jest ok, ciesz sie ze masz dziecko ktore potrafi sie soba zajac, to swiadczy ze dobrze sie rozwija jego wyobraznia i niezaleznosc, to jest naprawde bardzo prawidlowe, jak bedzie cie potrzebowal to przyjdzie i powie, jak bedzie mial potrzebe zaangazowac kogos do zabawy to tez da zac, wiec nie krzywidzisz go w ten sposob, a uwierz ze wiem co mowie, wiec nie wyrzucaj sobie bo nic zlego nie robisz a o malym to swietnie swiadczy o tym jak go wychowujesz tez :)

reklama
KOCUR jestem na chwilunie. 6Ty tydzien no no. to kiedy mialas ostatnia malpe?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry