reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
poldus ok :)
bawi sie hyhy
pobawilismy sie autkami+puzzle a kredki juz sobie odpuscilam zmule mam
jak sie sam bawi to nie ebde go ruszac ;) wyrodna! cale dnie tak zeruje a biedne dziecko jak zwierzak sie samo chowa
dzis sie "zmusilam " do zabawy bo juz mi wstyd przed sama soba bylo :)

KOCUREK OGROMNE GRATULACJE:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
WIEDZIAŁAM WIEDZIAŁAM....
:-D:-D:-D
Który to tydzień licząc od @?

jos witaj... co tam jak tam? Jutro czyżby Twój wielki dzień? :-):-):-)

jos u mnie tez tak jest ze jak mala bawi sie sama to ja jestem przeszczesliwa i daje jej swiety spokuj... tylko u mnie mala i tak co chwile do mnie przychodzi sie przytulic dac buzi albo cos mi po swojemu powiedziec.....
pamietaj ze dla swojego dziecka jestes najlepsza mama jaka moglo miec:-)

Jos masz szczescie , ze maly sie bawi sam :) i nic mu nie bedzie , a mamusia tez odpoczac musi ;)

Edyta kiedy tescik? :)

Mloda dziekuje :)

ja wlasnie wstalam :szok: tak sie zmulilam i do tego spac mi sie zachcialo , ze musialam sie polozyc ....

reklama
~Witajcie dziewczyny. Cudowne wieści dzis u staraczek.
Asionek, Kocurek Gratulacje i spokojnej , nudnej ciązy życzę
Kciuki za testujące &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i fluidki dla wszystkich~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mnie dobija już ta pogoda i zaczynam łapac dolinę i to mgłą zasnuta. Na dodatek mam cholernego lenia.A drugi trymestr miał być pod znakiem tryskania energią:szok:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry