reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
martyla tylko spokojnie,nie nakręcaj się za bardzo bo potem podczas starenek może byc nie dobrze...Ja chyba w to wierze dlatego nie przeglądam wózków,ciuszków,łóżeczek itd.boję się że to mnie tak nakręci że nie daj boże przy nie powodzeniu fasolokwym zobaczę na teście jedną kreskę to popadnę w poważną depresje dlatego Ja osobiście unikam przeglądania wszystkiego co dla niemowlaka.

reklama
jeśli chodzi o rzeczy dla niemowląt - to ja nie mam wyboru - bo sprzedaje takie rzeczy :) terz staram sie nie nakręcać bo sie boje czy sie uda od razu czy będzie trzeba długo prubować ale dziś mam taki dziwny dzień i oglądałam rzeczy dla kobiet w ciąży - taka odbijka - ale niczego nie kupiłam , bo przecież nawet nie wiadomo kiedy zajde i głupi by było jakbym miała ciuchy na zime a w ciąży w lato chodziła :)

...a co do zakupów dla siebie to jutro wybieram się po zakupy,muszę kupic sobie torebkę na wyjście i kilka ciuszków,także synkowi muszę kupic jakieś szmatki bo ze wszystkiego wyrasta :happy2:już nie mogę się doczekac jutra:)

Hej dziewczynki :)
Ja jak zawsze czytam, ale nie mam czasu odpisywać... w weekend jadę do dziadków więc muszę już dziś się uczyć na zaliczenie wtorkowe... echh nie chce mi się... ale już większość pozaliczałam to teraz nie chcę się poddawać i mam nadzieję, że zaliczę to ostatnie cholerstwo,a potem jeszcze 2 egzaminy i ferie chce!!!

Fajnie że nas odwiedziłaś:)
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.Cieszę się że dzidzia ma się dobrze,teraz obyś tylko Ty szybko wyzdrowiała:)
Widzę że jednak spac nie możesz tak jak Ja heh :-D

jak się wyleżę w dzień to w nocy spać się nie chce ;(

kpi23 : dawno sie nie odzwyałaś, zaglądaj częściej bo puźniej cięszko nadrobić - ja po weekendzie ledwo dałam rade :):tak:

ciężko czasem być na bieżąco - jak wracałam z pracy to jedyne co mi się chciało to łóżka!

Jeny jak się cieszę że ja już nie mam problemu z ciuchami ani dla siebie ani dla dziecka. Dla siebie ciuchy jeszcze na ciążę mam a dla malucha - no cóż - po Karoli jest wszystko a jeszcze dzisiaj dostałam od siostry ciotecznej całą reklamówkę ciuszków - 62 - bo jej synek urodził się byczkiem i nie zdążył ich założyć a że ja planuję drugie to się nie zmarnują. :tak: Spadam obiad robić :-p

Witam się :happy2:
W końcu weekend juupii także troszkę sobie odpocznę albo i nie bo z samego rana czeka mnie pranie,sprzątanie i przygotowanie obiadku a po obiedzie aby się odstresowac wybieram się na zakupy :tak::happy2:

...co do ciuszków to fajnie macie że nie musicie martwic się o szmatki dla przyszłego dzieciątka:)Ja niestety oddawałam wszystko na bieżąco koleżankom i teraz nie mam nic z takich maleńkich ciuszków ale gdy tylko będę miała kolejne dziecko po woli kupię całą wyprawkę także jestem spokojna:)

uciekam lulu pa dobranoc!

reklama
witajcie z rana :) brrrrrrrr ale zimno u mnie rono jak szłam do pracy było -18 !!!

jeśli chodzi o ciuszki to ja też nic nie mam ale pociesza mnie fakt ze nie będe musiała nigdzie latać bo wszystko wyniose ze swojego sklepu :):):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry