reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka a sprobowalas może posmarować cytryną? Kurde to chyba faktycznie już czas, żeby Iwusia pomału się oduczyła od cyca :)
Wisienka dzieki :))) jak się czujesz ?? :))) a o rogaliki to musisz do Wiolki ladnie zagadać :)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
pysiu czas najwyzszy... ja tez juz jestem zmeczona karmieniem i wydaje mi sie ze wlasnie przez cyca budzi sie po chwile w nocy....nie wiem co juz wymyslic brakuje mi pomyslu i zalamuje sie powoli...
trzymam kciuki zeby @ nie przyszla :-)
wisienko juz wysylam:-)

Ostatnia edycja:
Wiolka a może poszukaj jakiś cennych porad na necie, a może któraś mamusia z forum miała podobny problem i sobie jakoś z nim poradziła
dziękuję kochana za kciuki :*

pysia szukam szukam i kurcze nic nie moge znalezc...w sensie nic co by pasowalo do naszej sytuacji.
a jak sie czujesz? sa jakies objawy?

Wiolka a dziekuję pieknie
pysiu juz duzo lepiej. Może inna by narzekała, ze fatalnie ale jak porównam to do poprzedniego stanu to jest dobrze.Tylko jak pozbyć się lenia)))))

edyta niestety Iwa jest praktycznie tylko na cycu... nie chce jesc za wiele stalych pokarmow bo ma cyca , z butelki nie pije, nawet soku czy herbatki ze szklanki nie chce pic.

PYSIU dopiero doczytalam. Dla mnie wazne jest, zeby dzidzius urodzil sie zdrowy. A wzmianka o porownaniach przyszla mi do glowy, bo wczoraj z Ksieciem rozmawialismy na ten temat. Zawsze znajdzie sie jakas zyczliwa ciotka, ktora porownuje dzieci w podobnym wieku. Wazne, zeby dzidzius byl zdrowy, prawidlowo sie rozwijal i byl szczesliwy, a reszta? Niech sie w doope pocaluje jak nie zdaje sobie sprawy, ze dzieci sa rozne i jedno szybciej przyswaja to a inne w tym czasie co innego. Krew mnie zalewa jak pomysle o jednej takiej zyczliwej, ktora juz skomentowala moj dosc duzy brzuch mowiac cos o za duzej ilosci wod i wodoglowiu. Moj dzidzius rozwija sie prawidlowo, a ja tak ja okrzyczalam, ze moja mama lagodzila sytuacje. Myslala, ze jej przywale!

Wiolka kurde :( A ja nic a nie nie czuję :-p
Coś mnie dziś kłuje raz tak jakby w jajniku - gdzieś na dole z prawej strony a raz coś w brzuchu teraz czuję...
Wisienka to dobrze, ze lepiej niż wczesniej bylo.. .a lenia cięzko się pozbyć - jak dopadnie to i nie ma siły na niego :-)
Libby wrrr jak ludzie mogą coś takiego powiedzieć-że duży brzuch to wodogłowie czy inne takie - a co to kogo obchodzi. denerwujący jest fakt jak ktoś się wpieprza... a później jak dziecko jest to zaraz o wychowaniu się zaczyna doradzanie itp. Wrrrr :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Najważniejsze olać takie osoby

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry