reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
sergeevna - ta porcelanka to tajemnicze bardzo :-p a na test to może być zza wcześnie, mi wyszedł 4 dni po spodziewanej @ także kochana...... no, no . Kciuki zaciśnięte!

Palemka - za Ciebie Mega kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze nic nie przesądzone ;-)

A Kocurek, to zaspał czy jak ? ))))))) Pierwszy kawosz staraczek :-D

Ostatnia edycja:
MADE- taktak-nózie wymasowane i spalo mi sie super!!:-D:-D
PALEMKA- bardzo prosze-częstuję:tak:
GUSIA- dzieki za &&&&&&&&&&& wiesz tak sobie pomyslalam,ze jak bede chciala blizniaków to moze chociaz 1 dzidzia sie trafi:sorry2::cool2:
SERGII- nunu testowac wczesniej-my chcemy czuć te emocje z Tobą:tak:nastepnym razem wchodzi-mow ze testujesz my tu &&&&&&&&&& pozaciskamy i potem pisz wynik:))

MADE- moze tak być ze Kocurek zaspal albooooo juz sie szarpie na zajęciach -walczy z zimnem i dzieciakami :))

Ostatnia edycja:
Mama - dobrze, następnym razem powiem wcześniej :-)

Następne 3 dni mnie nie będzie na BB, bo mam 12 godzinne zmiany w pracy od samego rana :dry: ale dam znać w czwartek, czy @ przylazła ;-)

Made - no, zobaczymy, jak to z tą porcelaną wyjdzie :-p hihi

Ale się cichutko zrobiło..... wszystkie kawę siorbią :-p

mammita - a może Kocurka dopadły te.... no..... objawy :-D teraz mi się dostanie )))))

sergeevna - 12 godzin w pracy? święta panienko..... masakra jakaś !
No to... czekamy do czwartku...... jejku, jejku )))))

Dobra spadam sniadanie robic , ryczeć mi się chce ... Potem poczytam o tej inseminacji, czy jak to dziadostwo się tam nazywa ...:-(

Palemka :-( ale wróć do nas jak już poczytasz...
Made - mam nadzieję, że dam radę ;-)

A tak wogóle, to nie napisałam, jak to będzie teraz u mnie... Od przyszłego tygodnia przechodzę na NOCNĄ ZMIANĘ, będę pracowała 3 dni w tygodniu po 12 godzin, od 19:00 do 7:00 rano (poniedziałek zaczynam, schodzę czwartek rano).

PALEMKA- u nas na bb jest watek o inseminacji-IUI tak to sie pisze w skrócie...nie placz kochana-tule mocno-mocniutko !!!

SERGII- o żesz-tyle w pracy...no to czekamy do czwartku :))

MADE- widocznie lasencje jeszcze nie wstaly.

wstawać babyyyyyy
moze jak zrobie troche halasu to sie obudzą :))

[FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]
[FONT=&quot]
c015.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c080.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
e035.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
h070.gif
[/FONT]

serg - a miałaś już nocki ?

heheee mammita - poszukaj tam perkusji :-D Oj jest, ale ze mnie gapa )))))) To ja pośpiewam, teraz to nie ma przeproś :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry