- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mademoiselle
Fanka BB :)
sergeevna - ta porcelanka to tajemnicze bardzo a na test to może być zza wcześnie, mi wyszedł 4 dni po spodziewanej @ także kochana...... no, no . Kciuki zaciśnięte!
Palemka - za Ciebie Mega kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze nic nie przesądzone ;-)
A Kocurek, to zaspał czy jak ? ))))))) Pierwszy kawosz staraczek
Palemka - za Ciebie Mega kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze nic nie przesądzone ;-)
A Kocurek, to zaspał czy jak ? ))))))) Pierwszy kawosz staraczek
Ostatnia edycja:
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MADE- taktak-nózie wymasowane i spalo mi sie super!!
PALEMKA- bardzo prosze-częstuję
GUSIA- dzieki za &&&&&&&&&&& wiesz tak sobie pomyslalam,ze jak bede chciala blizniaków to moze chociaz 1 dzidzia sie trafi
SERGII- nunu testowac wczesniej-my chcemy czuć te emocje z Tobąnastepnym razem wchodzi-mow ze testujesz my tu &&&&&&&&&& pozaciskamy i potem pisz wynik)
MADE- moze tak być ze Kocurek zaspal albooooo juz sie szarpie na zajęciach -walczy z zimnem i dzieciakami )
PALEMKA- bardzo prosze-częstuję
GUSIA- dzieki za &&&&&&&&&&& wiesz tak sobie pomyslalam,ze jak bede chciala blizniaków to moze chociaz 1 dzidzia sie trafi
SERGII- nunu testowac wczesniej-my chcemy czuć te emocje z Tobąnastepnym razem wchodzi-mow ze testujesz my tu &&&&&&&&&& pozaciskamy i potem pisz wynik)
MADE- moze tak być ze Kocurek zaspal albooooo juz sie szarpie na zajęciach -walczy z zimnem i dzieciakami )
Ostatnia edycja:
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Mama - dobrze, następnym razem powiem wcześniej :-)
Następne 3 dni mnie nie będzie na BB, bo mam 12 godzinne zmiany w pracy od samego rana ale dam znać w czwartek, czy @ przylazła ;-)
Made - no, zobaczymy, jak to z tą porcelaną wyjdzie hihi
Następne 3 dni mnie nie będzie na BB, bo mam 12 godzinne zmiany w pracy od samego rana ale dam znać w czwartek, czy @ przylazła ;-)
Made - no, zobaczymy, jak to z tą porcelaną wyjdzie hihi
mademoiselle
Ale się cichutko zrobiło..... wszystkie kawę siorbią
mammita - a może Kocurka dopadły te.... no..... objawy teraz mi się dostanie )))))
sergeevna - 12 godzin w pracy? święta panienko..... masakra jakaś !
No to... czekamy do czwartku...... jejku, jejku )))))
mammita - a może Kocurka dopadły te.... no..... objawy teraz mi się dostanie )))))
sergeevna - 12 godzin w pracy? święta panienko..... masakra jakaś !
No to... czekamy do czwartku...... jejku, jejku )))))
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Palemka :-( ale wróć do nas jak już poczytasz...
Made - mam nadzieję, że dam radę ;-)
A tak wogóle, to nie napisałam, jak to będzie teraz u mnie... Od przyszłego tygodnia przechodzę na NOCNĄ ZMIANĘ, będę pracowała 3 dni w tygodniu po 12 godzin, od 19:00 do 7:00 rano (poniedziałek zaczynam, schodzę czwartek rano).
Made - mam nadzieję, że dam radę ;-)
A tak wogóle, to nie napisałam, jak to będzie teraz u mnie... Od przyszłego tygodnia przechodzę na NOCNĄ ZMIANĘ, będę pracowała 3 dni w tygodniu po 12 godzin, od 19:00 do 7:00 rano (poniedziałek zaczynam, schodzę czwartek rano).
mama05
PALEMKA- u nas na bb jest watek o inseminacji-IUI tak to sie pisze w skrócie...nie placz kochana-tule mocno-mocniutko !!!
SERGII- o żesz-tyle w pracy...no to czekamy do czwartku )
MADE- widocznie lasencje jeszcze nie wstaly.
wstawać babyyyyyy
moze jak zrobie troche halasu to sie obudzą )
[FONT="]
[/FONT]
[FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
SERGII- o żesz-tyle w pracy...no to czekamy do czwartku )
MADE- widocznie lasencje jeszcze nie wstaly.
wstawać babyyyyyy
moze jak zrobie troche halasu to sie obudzą )
[FONT="]
[FONT="]
mademoiselle
serg - a miałaś już nocki ?
heheee mammita - poszukaj tam perkusji Oj jest, ale ze mnie gapa )))))) To ja pośpiewam, teraz to nie ma przeproś
heheee mammita - poszukaj tam perkusji Oj jest, ale ze mnie gapa )))))) To ja pośpiewam, teraz to nie ma przeproś
Ostatnia edycja:
reklama
mama05
PALEMKA- tu masz ten wątek
Iui - inseminacja w walce o pierwszą
Iui - inseminacja w walce o pierwszą
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: