reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Libby - no mam nadzieję się "uchować" jak najdłużej ale powoli staram się oswoić z myślą o zabiegu :-( Na razie ciężko mi to przełknąć bo mam na litość dopiero 24 lata :no: :no: A na hormonach żeby zajść w ciążę z Emi przytyłam z 62 na 75 :-( Więcej nie chcę ich brać :no: Bo raz że przytyłam a dwa że zaczęło mi odwalać na psyche :no: Mam nadzieję że mimo endo uda wam się zaciążyć :tak:

Spadam małża przytulić bo mi się łzy w oczkach zbierają :-(

Jak tu pusto juz :-(
kochane mykam spać juz ;**
to zycze wam miłej nocki ;* :-)
śpijcie słodko ;*
DObranoc :-)

SOL kochana :-) ja w ciazy jestem. Tak, dobry kochajacy malz i dzieci, tylko tyle do szczescia :-) :-) Wtul sie i ciesz nim. MLODAMAMUSIA dobrej nocy. Cudny brzucholek! :-)
Cos mi sie kiedys o uszy obilo, ze jak brzuszek spiczasty to chlopiec bedzie.. a moze okragly?? .... Kiedy masz wizyte?

Ostatnia edycja:
palma - a ile juz sie staracie? my lecimy teraz 18. cykl i nam gin zaproponowal teraz juz IUI, niezaleznie od tego jak wyjda badania M. (czyli nawet jelsi beda super hiper).

mama - w takim razie wszyscy cieszymys ie z Twojego bolu! oby przytulanska byly owocne i przyjemne :D

spalinka - kup testy owu i dokladnie przeczytaj instrukcje. wiesz ile dni ma Twoj cykl? masz regularne?

kocurze - calkiem ciekawe te Twoje objawy. a ktory to u ciebie dpo? nie nakrecajs ie, nie nakrecaj sie, nie nakrecaj sie, nie nakrecaj sie... i zapomnialam czy mowie to do Ciebie czy do siebie ;/

ja tak tylko kontrolnie na koniec dnia. baby od prania nie dorwałam ale jeszcze dorwe. po kolacji posprzatane i sennosc mnie ogarnia, wiec... dobranoc laseczki i do jutra!

SOL kochana :-) ja w ciazy jestem. Tak, dobry kochajacy malz i dzieci, tylko tyle do szczescia :-) :-) Wtul sie i ciesz nim. MLODAMAMUSIA dobrej nocy. Cudny brzucholek! :-)
Cos mi sie kiedys o uszy obilo, ze jak brzuszek spiczasty to chlopiec bedzie.. a moze okragly?? .... Kiedy masz wizyte?

wizyte mam 7lutego ;)

Zanotuje sobie :-) mAsz jakies przeczucia? Podobno chlopcow mozna wczesniej namierzyc, wiec to moze dziewczynka?

Ja jako ostatnia

Nie moge spac,musze barany policzyc
Count_Sheep.gif
byly przytulanki,maz spi a ja nie...

buzinka1d.gif
buzinka1o.gif
buzinka1b.gif
buzinka1r.gif
buzinka1a.gif
buzinka1n.gif
buzinka1o.gif
buzinka1c.gif

Hej Laseczki.

Ja tylko na chwilkę. Zaraz ruszam w delegacje. Trzymajcie &&&&&&&&&&&&& za szczęśliwą drogę w obie strony. U mnie dalej cisza. @ brak a objawy raz tak raz siak więc się nie nakręcam.

Buziaki. Spróbuje z komórki sie logować później.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry