- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama -urlop na rządanie ? - hahahahahahhah no to się usmiałą (forgive me ) tak mi przyyyyyyyyyyyyyyyykro ... ;-)
mama mnie też tak napieprzał, jak nigdy ... myślałam juz , ze mam stan zapalny ... jak siadałam to mnie nawet bolał ... a dzis już nic :-(...... czuje się taka "pusta"
pok - ide zrobic testa, a co mi tam jeszcze 4 mi zostały ... a dzis się tez poprzytulam , a co ...
mama mnie też tak napieprzał, jak nigdy ... myślałam juz , ze mam stan zapalny ... jak siadałam to mnie nawet bolał ... a dzis już nic :-(...... czuje się taka "pusta"
pok - ide zrobic testa, a co mi tam jeszcze 4 mi zostały ... a dzis się tez poprzytulam , a co ...
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PALEMKA- nie przepraszaj-sama sie uśmialam bo my co 2 dni dzialamy a jak wczoraj bylo to bedzie jutro,ale wiesz-tak zaczelam sie przymilać i sie pytam a On mi taki tekst)
i daj znać po teście..
a skor dzis nie czujesz to znaczy,ze pęcholek pękl))
POK- no to sie narobilaś z tym praniem!!
i daj znać po teście..
a skor dzis nie czujesz to znaczy,ze pęcholek pękl))
POK- no to sie narobilaś z tym praniem!!
palemka, ja tam nie wiem co Ty z tymi testami robisz. masz zaczac w zaleznosci od dlugosci cyklu w tym dc, w ktorym radzi ulotka i robic codziennie mniej wiecej o tej porze. Wedlug fertility friend lepiej po południe a nie rano, bo rano stezenie LH jest najmniejsze w razie skoku. robisz az bedzie pozytywny. mozesz robic dalej az bedzie znow negatywny ale w zasadzie nie ma po co, bo wazny jest pierwszy skok LH.
Takie robienie testow co 5 dni to tylko strata pieniedzy
a bolec jajor moze nawet po owulacji. roznie to bywa, kazda z nas inna ma urode
Takie robienie testow co 5 dni to tylko strata pieniedzy
a bolec jajor moze nawet po owulacji. roznie to bywa, kazda z nas inna ma urode
Czarny Kocur
Made by Made :*
lili , pszczółko buziaczki :* :* :* i proszę się nie smucić.... Jedna pociecha jest to i druga będzie..... tylko najwidoczniej się jeszcze zastanawia kiedy
libby dziękuję.. czytałam, oczywiście że czytałam ale u mnie to raczej nie ósemki )) to musiała być jakaś przejściowa wielka nadwrażliwość (???) Muszę się zmobilizować do lekarza, ale teraz mam mniejszą motywację, bo dziś zero bólu .. hmmm...
libby dziękuję.. czytałam, oczywiście że czytałam ale u mnie to raczej nie ósemki )) to musiała być jakaś przejściowa wielka nadwrażliwość (???) Muszę się zmobilizować do lekarza, ale teraz mam mniejszą motywację, bo dziś zero bólu .. hmmm...
mam , pok - negativ, tylko jedna krecha, wiec myślę, że trafilismy ... co oczywiscie nic nie oznacza, że się udało, bo na pewno nie ... dlaczego miałoby po tak długim czasie, no ale wynika z tego, że mniej więcej trafilismy w płodne ...
pok - ale ja robiłam wczesniej i wyszedł mi pozytywny i były działania, tylko ptem juz nie robiłam, więc za bardzo nie wiem o co Ci choooo ????????????
witaj kocurku
pok - ale ja robiłam wczesniej i wyszedł mi pozytywny i były działania, tylko ptem juz nie robiłam, więc za bardzo nie wiem o co Ci choooo ????????????
witaj kocurku
mama05
prrrryy szaaaalona :))
KOCUREK- witaj wieczornie )
PALEMKA- cudownie!!!! no to teraz &&&&&&&&&&&&&&& zeby armia dala rade!! [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT]
PALEMKA- cudownie!!!! no to teraz &&&&&&&&&&&&&&& zeby armia dala rade!! [FONT="]
Czarny Kocur
Witaj naga czytam co tam u Ciebie - dobrze, że trafiliście... spróbujcie tak przez parę cykli dokładnie określać moment ... aaale może nie będzie trzeba )))
Witaj mamus alem zmęczona jakaś.... a Ciebie widzę boli ??? Aż tak bardzo..??? Ojojoj...
Witaj mamus alem zmęczona jakaś.... a Ciebie widzę boli ??? Aż tak bardzo..??? Ojojoj...
reklama
Czarny Kocur
pok jak tam...?? nagadałaś tej niezdyscyplinowanej kobicie wzorcowo ???
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: