reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja na dziś juz uciekam. Boli mnie brzuch i idę się położyć.

Miłego popołudnia Wam życzę i przyjemnego wieczorku. Papa

reklama
JOS, MAMA a czy MARCEPANEK nie lezy w szpitalu?? Po ostatniej wizycie u gina byla bardzo przybita i pisala, ze jest zle, ze strasznie nisko wszystko ma i szpital ja czeka. A moze myle sie?

SPALINKA- dobrze,ze wiecie gdzie jest problem- &&&&&&&&&&&&&&& za nowy cykl!!

WIOLKA- no mi od razu przypomniala sie ta reklama co teraz leci-Turbodymomen zawstydzil prad i kopnąl 2 razy [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c008.gif
[/FONT]

mama : dziex za info. czyli u marcpenaka nic nowego - ale to dobrze, niech tak jeszcze dlugo zostanie :)

a a propos meza : wracajac z zakupow wzielam poczte i przed chwila spokojnie sobie otwieram, aptrze wielka koperta na mnie o to jest :) maz mi wyslal kopie tej noty-projektu ktory robil miesiac i ktory tyle nas kosztowal nerwow i rowlaki :)

PSZCZOLKA [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]

LIBBY- nie ,wlasnie juz wyszla ze szpitala...zreszta napisalam do Niej sms'ka jak mi odpisze to dam Wam znać:tak:

PSZCZÓLKA- pewnie ,ze tak!!i tak trzymaj !! [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT]

JOSEPHINE- tak,Marcepanek jest w domu,co tydzień idzie do gina po zastrzyk na skórcze to podobno do 36 t.c. ma tak chodzić a teraz jest prawie w 30..

a po ślubie pewnie wleci [FONT=&quot]
d065.gif
[/FONT]

aha

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry