- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
spalinka
Zaangażowana w BB
libby- nie próbowaliśmy mierzyć temperatury, testy na owulację - kilka. nie wyszły.
Czarny Kocur
Made by Made :*
spalinka witaj wyjaśnij proszę, co to znaczy "nie wyszły"...? testowałaś może do skutku od, załóżmy na to, 6dc??
spalinka
Zaangażowana w BB
nagapalma- no tak. mnie też dzisiaj kłuje okrutnie. wczorajsze usg wykazało wielki pęcherzyk <13 dzień cyklu> który nie pęka
spalinka
Zaangażowana w BB
czarny kocur - witaj i Ty
nie pamiętam dokładnie ale wiem, że robiłam dwa pod rząd i wyniki były różne.
naga palma: smacznego piwka=paliwka. my z mążkiem właśnie sączymy
czarny kocur - do skutku nie testowałam.
mama- wesolutkiego masażu!!!
dobrej nocy dziewczyny i śnijcie najpiękniej jak potraficie
nie pamiętam dokładnie ale wiem, że robiłam dwa pod rząd i wyniki były różne.
naga palma: smacznego piwka=paliwka. my z mążkiem właśnie sączymy
czarny kocur - do skutku nie testowałam.
mama- wesolutkiego masażu!!!
dobrej nocy dziewczyny i śnijcie najpiękniej jak potraficie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Czarny Kocur
spalinka ..... eeee.. posty złącz zanim sol przyjdzie bo po dupsku lać będzie hehe ;-)
a bo widzisz... może ten pęchol wielgachny sobie pęka później u Ciebie ...
a bo widzisz... może ten pęchol wielgachny sobie pęka później u Ciebie ...
S
Sol
Gość
Kocurku proszę nie straszyć moją osobą Bo po łebku
mama - to ja nadal trzymam kciuki i nie puszczę dopóki nie urodzisz kolejnej dziewczynki albo chłopca:-) albo bliźniaków
Libby - współczuję endometriozy, ja czekam aż u mnie się rozwinie i mam nadzieję że jak najpóźniej takie u mnie małe uwarunkowanie genetyczne każda kobitka u mnie w rodzinie ma :-( Moja mama, ciotka i babcia już sa po zabiegach histerektomii, moja siorka walczy z endo od 25 roku życia a ja póki co się uchowałam ale kij wie na jak długo. Mam nadzieję że jak moja mama dotrwam do 40 kilku lat zanim się pojawi to badziewie Lekarz mnie pociesza że po dwóch porodach naturalnych mam spore szanse się uchować do 40-stki bo moja siorka po cesarce zaraz dostała :-( co prawda więcej dzieci i tak mieć nie może ale terapia ją wykańcza fizycznie już a ja nie chcę jak ona być "krówką" po hormonach
Jaka jestem szczęśliwa Moje dziewczynki obie śpią a ja mam chwilę dla siebie W dwa dni nauczyłam Karolę zasypiania o 20 i spania bez pampersa Szczęście moje nie ma granic dzisiaj Spadam pod prysznic się zagrzać bo ja z tych zmarzniętych wiecznie ludzi
Owocnej nocy wszystkim życzę
mama - to ja nadal trzymam kciuki i nie puszczę dopóki nie urodzisz kolejnej dziewczynki albo chłopca:-) albo bliźniaków
Libby - współczuję endometriozy, ja czekam aż u mnie się rozwinie i mam nadzieję że jak najpóźniej takie u mnie małe uwarunkowanie genetyczne każda kobitka u mnie w rodzinie ma :-( Moja mama, ciotka i babcia już sa po zabiegach histerektomii, moja siorka walczy z endo od 25 roku życia a ja póki co się uchowałam ale kij wie na jak długo. Mam nadzieję że jak moja mama dotrwam do 40 kilku lat zanim się pojawi to badziewie Lekarz mnie pociesza że po dwóch porodach naturalnych mam spore szanse się uchować do 40-stki bo moja siorka po cesarce zaraz dostała :-( co prawda więcej dzieci i tak mieć nie może ale terapia ją wykańcza fizycznie już a ja nie chcę jak ona być "krówką" po hormonach
Jaka jestem szczęśliwa Moje dziewczynki obie śpią a ja mam chwilę dla siebie W dwa dni nauczyłam Karolę zasypiania o 20 i spania bez pampersa Szczęście moje nie ma granic dzisiaj Spadam pod prysznic się zagrzać bo ja z tych zmarzniętych wiecznie ludzi
Owocnej nocy wszystkim życzę
Czarny Kocur
sol przepraszam już więcej nie będę ;-) Aleś Ty uważna Wielka Siostra!! :-)
reklama
P
pysia888
Gość
PSZCZOLKA aj aj aj tulę... a gdzie w ogole mieszkasz?
MAMA trzymam wciaz kciuki &&&&
KROLOWA wytrzymaj, nie testuj za szybko
KOCUREK i reszta witajcie
SPALINKA sprobuj robic testy owu dotad jak sie II krechy pokaza. bylo nas kilka tu testujacych i kazda sie doczekala pozytywnego testu
MAMA trzymam wciaz kciuki &&&&
KROLOWA wytrzymaj, nie testuj za szybko
KOCUREK i reszta witajcie
SPALINKA sprobuj robic testy owu dotad jak sie II krechy pokaza. bylo nas kilka tu testujacych i kazda sie doczekala pozytywnego testu
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: