reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej Libby- wg mnie każdy kto udziela się od czasu do czasu nawet na tym forum należy do gangu;), pewnie reszta kobietek przyzna mi rację
a tak w ogóle to ja jestem z Drezdenka;)

reklama
jestem juz w domu...
po Zuze idziemy spacerkiem z Domisiem tak pięknie jest..
ale to kolo 16.00

KWIATUSZEKQ- wlatuj czesciej-testujacych jest cala masa-niedlugo sie zacznie:))wielkie testowanie:tak:

LIL- bete mozesz robić na 4,5 dni przed @ tak mi powiedziala paniw labo:tak:wracaj i wyjasniaj o co chodzi;-)

MARAN- no to dobrze,ze wyczailaś o co chodzi z Ali pobudkami i leki dzialają:tak:fajnie też mieć sie do kogo przytulić;-)

LIBBY- nie psujesz nam humorów-no co Ty:no::wściekła/y:;-)wlatuj tak czesto jak masz ochote:-pi przyjemności na wyjazdach:tak:

PSZCZOLKA- jak tam humorek ?? [FONT=&quot]
c024.gif
[/FONT]

PAULINA- dokladnie-wszystkie tu ależymy do gangu i jest [FONT=&quot]
c006.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
c007.gif

[/FONT] [FONT=&quot]
c014.gif
[/FONT]

Doczytalam o gangu haha a to dobre:-D

Libby pszczolka ale wasze babcie, prababcie dozyly pieknego wieku ja juz nie mam ani baci ani prababci,nawet mamy juz nie mam...

Agatek gratuluje,z tego co widac to juz niedlugo beda testowanka,aby kazde pozytywne;-)

hej Libby- wg mnie każdy kto udziela się od czasu do czasu nawet na tym forum należy do gangu;), pewnie reszta kobietek przyzna mi rację
a tak w ogóle to ja jestem z Drezdenka;)

Cudne miasteczko :-) Skoro tak, to pewnie znasz polowe rodziny mojego W. PSZCZOLKO sloneczko ty nasze rozesmiane, dziekuje.... staram sie nie tracic dobrych myli

Paulina masz rację-każdy należy do gangu :-D

Mamuś humor lepszy :-) tylko nie wiem czemu tak jajnik rwie :-( :zawstydzona/y:

Libby tak trzymać, myślenie pozytywne to podstawa :-)

Edytko współczuję Ci kochana, przykro ze już mamy nie masz.
Ja babci już też nie mam, 12 stycznia była 1-sza rocznica jak odeszła, a ta babcia to babcia mojego meżusia,jest przekochana, nawet nie wygląda na swoje lata, dobrze się czuje i umysł ma sprawny :-)

Mama ale fajnie, ze masz już Dominika w domku :-) i słoneczko u Was :-) u nas trzeba było szyby skrobać i zimno jak...

A do mnie się słonko uśmiechnęło!!

Nie dość, że za oknem zza chmur wyszło to jeszcze okazuje się, że mam 20 dni urlopu a nie 14 jak myślałam wcześniej więc mam zaległy z zeszłego roku...

edyta - bardzo mi przykro! tule

u mnie w rodzinie czarna seria trwa... 4 lata temu moj przyjaciel, taki przyjaciel calej rodziny, rok pozniej moj dziadek, potem bardzo bliski dziadko-wujek, ciocio-babcia lada chwila a 9 m-cy temu siostra mojej mamy (miala tylko 55l!) i tak sie z zaloby nie mozemy podniesc, bo co juz lepiej to nastepne nieszczescie.

[FONT=&quot] [/FONT]Pszczolka- NO JA Domisia zawsze o 12 odbieram bo potem maja spanie a On nie śpi juz w dzień ..

KROLOWA- no to git z tym urlopem [FONT=&quot]
c040.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a020.gif
[/FONT]

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry