reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam :-)

Wpadłam podesłać troszkę testującym, ale tylko na Chłopca;-):-p

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Super Mamuś, bo sama już nie jesteś. A chętnie chodzi do przedszkola?

Pok bardzo mi przykro :-(

KrólowaFal super :-) tyle urlopu :-) ja mam 8 dni starego i 26 nowego :-)

ewcia - na chlopaka czy nie - lapie! w 18. cyklu juz mi naprawde zwisa czy to bedzie chlopiec czy dziewczynka, byle by w koncu cos bylo, no i zdrowe!

Co ja z takim szczęściem zrobie...

Ewcia dziekuje za ~~~~ chłopięce. Właśnie na chłopca poluje :-)

Edytko przykro mi :-(

Zaczyna mnie denerwować ta niewiedza. @ nie ma a na test za wcześnie.

Mąż mnie zabiera do kina jutro. Już się nie mogę doczekać.

pok - kliknięte i już jestem, na zakupach byłam :-p Ja miałam kiedyś dawno temu możliwość i okazję wyjechania do Szwajcarii na dwa lata na kontrakt do pracy jako instruktor jazdy konnej ale ... :sorry: chyba pierdyknieta jestem bo zostałam dla faceta z którym rozstałam się pół roku później :-p A swoja drogą Szwajcaria jest śliczna :tak: Byłam tak milka razy i za każdym razem zakochiwałam się na nowo :-D A że ja kocham góry i łażenie po nich i wspinaczkę :-p
mama - pw :-p
wiola - ja tęskniłam a rano nawet o Tobie myślałam :-D
pysia, made, krolowa, pscólka, ewula, maran, lil, edyta, kwiatuszek, libby, paulina - dobry :-D
edyta - :-(

Wiecie co ? ja się zaczynam naprawdę zastanawiać ile trzeba mieć zdolności i papierów żeby w Polsce dostać pracę :-( Mam papiery: instruktora jazdy konnej, grotołaza, wspinaczkowe (choć chwilowo nie ta kondycha), jestem technikiem farmacji, inżynierem informatyki do tego jestem pracowita i w każdej dziedzinie umiem się odnaleźć i roboty za hu.a znaleźć nie mogę :-( Do dupy to państwo :dry:

U mnie też słoneczko zza chmurek wyszło, aż mam ochotę wyjść na dłuuuuugi spacer :-p Tylko nie mam jak bo młoda na cycu :-p Ale może jutro mi się uda z nią wyjść na spacerek na 10 min :-) Przetestujemy wózek :-)

Cale szczescie ze mam dobra tesciowa,a nie taka z kawalow
SEVeyesB08_th.gif

Tesc tez jest spoko,w kwietniu lub maju przylatuja do nas z siostrzenica T wiec bedzie wesolo,bo tesciowa to taka spoko babka,pracowalam z nia zanim poznalam T:-)

hmm sorki że znów wyskakuje z tematem niestaraczkowym, ale czy ktoś mógłby mi polecić fotelik dla dziecka w kategorii wagowej 15-36kg-wygodny dla dziecka i bezpieczny
a w ramach zadośćuczynienia śle fluidki ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

a ja siedze i was czytam ale znowu weny na pisanie brak.... musze M wyciagnoc po pracy na zakupy...spozywcze no i moze jakies spodnie bym sobie kupila.
edytko:-( tule
sol mam nadzieje ze dobrze myslalas....?
moj M tez ostatnio wybral kase ja urlop z tamtego roku i tysiaczek zawsze do przodu:-)
krolowa super ze masz wiecer urlopu niz myslalas
ewcia ja tez nalapalam bo nie wazne co bedzie wazne zeby bylo malenstwo

reklama
Sol bo to tylko w Polsce takie rzeczy sie dzieja,co z tego ze masz mature,sr lub wyzsze wyksztalcenie jak i tak nie ma pracy.Czlowiek uczy sie,konczy kursy,wydaje nie male pieniadze na edukacje, po to zeby pozniej znalezc prace a tu du...
Z tego co sie dowiedzialam tu w urzedach pracuja osoby ktore skonczyly swoja edukacje na poziomie primary school (podstawowka)i nikt sie tym nie przejmuje,ze maja mala wiedze
nocomment.gif

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry