reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej

U nas slonecznie,chociaz cala noc padalo,w nocy nie moglam spac zasnelam dopiero o 3:00,maly rozrabia.
Ja cos czuje ze w tym miesiacu nic nie wyjdzie:no: a tak chcialam dolaczyc do pazdziernikowek achhh szkoda gadac

Musze was nadrobic troszke,bo tak z grupsza poczytalam
Ewula kciuki zacisniete

reklama
lil - jesli Twoj suwak jest miarodajny, to mozesz sie juz skusic na bete krwistą - pod warunkiem, ze minelo min. 10 dni od owu. ale moze poczekaj do terminu @ i zrob najpierw sikacza wtedy.

POK wiem, wiem wiem :p chodzilam na kurs przedmalzenski to mierzenie tempki mialam walkowane 150 razy. az do obrzydzenia :\ i wiem, ze sie rano mierzy :p o mali przez Ciebie nie spadla mi samoocena ;D hehehe
MADE lec, u mnie slonca brak, korzystaj
EWULA a ja mam zeszyt do zapisywania wynikow mierzenia tempki ;P tez mialam mierzy w tym cyklu ale skonczylo sie na kilku dniach na poczatku cyklu. tyle.
ide zmienic posciel i nastawic pranie

Królowa, Pok dzięki za podpowiedź. Muszę teraz wyjść po Maciusia - jak wrócę to wyjaśnię wszystko.

MARAN- o juz jesteś:) dzieki:)wyspana dziś czy szalu nie ma :)?

mama a Ci powiem, że nie jest dziś źle... wreszcie wyczaiłam dlaczego Ala tak spi niespokojnie w nocy i to nie koszmary a dwie ostatnie górne piątki jej wychodzą, wiec wczoraj przed spaniem nocnym dalam jej nurofen dla dzieci i była tylko jedna pobudka do Ali wiec, sie w miare wyspałam bo do wc to wiadomo trzeba wstawać, ale to z automatu robie i wracam na łózko jak w letargu... do tego mam teraz 2 nocki męza w domu bo ma wolne, on na nocki pracuje wiec zasadniczo każdego dnia my z Alą same w nocy... ale wczoraj i dzis przynajmniej jest sie do kogo w nocy potulić... ;):zawstydzona/y:

Witam sie i ja. Nie wiem czy naleze do gangu, ale i tak Was podczytuje. Postanowilam nie udzielac sie zanadto, zeby Wam humorkow nie psuc. W sobote jak wszystko bedzie dobrze z fasolka jade na Mazury do Elku odwiedzic moja rodzinke, a po tygodniu w piatek do Drezdenka w lubuskiem na 90 urodziny prababci mojego W. Musze sie odstresowac i dac rozpiescic... Czekam z niecierpliwoscia na jutrzejsza wizyte. Poki co wytrwalosci zycze oraz trzymam kciuki za wszystkie kobitki i za kazda z osobna.

kwiatuszku - agatek zafasolkowany a kocurek, lil i chyba pysia jelsi mnie pamiec nie myli bliskie testowania :) bedzie sie dzialo :)

reklama
Libby a czemu masz niby psuć humory? Pisz i mów co u Ciebie :-) na pewno z fasolką wszystko będzie dobrze. Wszystkiego najlepszego dla prababci :-)
My w tym roku będziemy świętować 98 urodzinki babci mężusia :-)

Witaj Kwiatuszku czytaj i pisz z nami, wiem że nie jest to łatwe, bo mnie nie ma czasem tylko godzinę a już kilka stron zapisanych, takie dziewczyny tempo maja :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry