reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Edytko współczuję i tulę....:-(

Libby to chyba jakiś gang olsena :) Czemu mówisz, że psujesz komuś humorek? Nie tak łatwo komuś popsuć humor - a ja sama to marudzę, to się śmieję - też mam wrażenie, że czasem powinnam raczej zamilknąć...Dawaj znać co i jak i dawaj się rozpieszczać!!!!!!!

Pszczółka, Królowa
witajcie i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.

Mama Ty też już zaczynasz czekać na testowanie czy jeszcze starania? Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!

Wyjaśniam moje pytanie. Otóż od wczoraj wieczorem mam plamienie w zaniku. Wcale się nie zdziwię jak nagle za 2 dni będzie @, moje plamienia są wyjątkowo wredne i na zmianę dają i zabierają nadzieję, a ja na taką fałszywą nadzieję nie mam już siły, chcę wiedzieć na czym stoję. Poleciałam więc dziś do superpharmy po test, ale przed sklepem zadzwoniłam do przyjaciółki i doradziła mi badanie krwi. Nie chciałam iść, ale wiecie jak to jest jak się czeka - emocje szaleją. No i poniosło mnie do laboratorium, zapłaciłam 30 zł i zrobiłam to badanie. Wpadłam potem na chwilę do domu i doczytałam, że 24 dc. to chyba za wcześnie na to badanie. I się trochę podłamałam tym, że kasę tracę bez sensu. No ale nic po 15 wynik i zobaczymy. Czuję, że będzie 0 i mam nadzieję, że się wtedy uspokoję i będę cierpliwie czekać na @. Nie szłabym tak prędko na to badanie gdybym nie brała castagnusa i jeszcze teraz dodatkowo biorę antybiotyk - zaczęłam brać w dniu, w którym dostałam plamienia, bo uznałam, że w ciąży na 100% nie jestem. Chcę więc już zobaczyć to 0 i nie denerwować się więcej, bo zwariować można.

Hej Wiolka! Na czym z mężem stanęło????

Paulina foteliki ROMERA są podobno najlepsze - bezpieczne, duże, wygodne - ale też najdroższe. My używamy RAMATTI i jesteśmy zadowoleni - ale mam na razie taki fotelik do 18 kg.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewcia Dzięki :*

Sol witaj :-) Chyba się Ciebie boją, że jesteś wykształconą, młodą i zaradną osóbką. Jak ja szukałam pracy po powrocie z irlandii to mi też ciężko było. Wszędzie mi odmawiali, bo mówili że mam za wysokie kwalifikacje. ja też nie rozumiem o co kaman. Dja zdjęcie pojazdu Emi :-D

Witaj Wiola pewnie, ze kup sobie spodnie, też Ci się coś należy :-) A Iwonka już zdrowa?

Paulina my mamy Caretero Sport i też jesteśmy zadowoleni.

Maju a moze bedzie dobrze i zobaczysz wynik powyzej 5 :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Lil a może wcale nie będzie 0. Trzymam za to &&&&&&&&&&&&&&.

Ja ćwiczę cierpliwość i nie będę w żaden sposób testować. Wole żyć nadzieją.

Wiola dobre zakupy są rewelacyjnym sposobem na dobry humor.

EWCIA- cześć ,jak tam Twoj mięsień ??
PAULINA- ja tam nie umiem linków wstawiać wiec nie pomoge..:/

SOL- odczytalam PW pozniej pogrzebie z tymi suwaczkami ...moze uda mi sie Staraczki ustawić jak należy...

ZAPMARTA prosila Was pozdrowić,z Kamilkiem wszystko si-je i śpi-jest spokojniutki,zupelne przeciwieństwo Karolka...Marta jest zachwycona...
jak da rade to dziś wieczorem wstawi fotki:))

lil jak narazie stanelo na tym ze sie pogodzilismy ale nie gadamy o dziecku...
witaj palemko:-)
wlasnie M mi przyslal esa ze dzis nigdzie nie pojedziemy bo musi byc dluzej w pracy... juz mam dosc tego uziemienia w domu. powoli wariuje. ide sie polozyc .pa

witaj palemko :)

lil - trzymam kciukasy! a jak bedzie zero to moze powinnas pojsc do gina z tymi plamieniami? bo to moze, ale nie musi byc np. za niski progeteron czy cusik. Ja tam wole wszystko sprawdzac :)

co do fotelikow niestety nie pomoge, chociaz mam nadzieje, ze juz wkrotce tez o tym bede myslec :) trzeba byc dobrej mysli.

sol - nie tylko w Polsce taka beznadzieja. Tu jestem od ponad 3 lat i jedyna praca jaka znalazlam to w polskiej instytucji. Wszedzie mowia, ze mam za wysokie kwalifikacje, albo francuskiego nie znam dostatecznie, albo angielski jak znam plynni eto nie to samo co native i tak w kolko. od 1 stycznia jestem na bezrobociu po dwoch latach harowki i na razie to sie ciesze, leniwie i relaksuje ale pewnie za 3 miechy bede wsciekla chodzic, sfrustrowana i zakompleksiona. dlatego papiery na studia zlozylam, moze jak bede miec dyplom stad to bedzie latwiej (o ile mnie przyjma), bo oni tu bardzo dbaja, zeby szwajcarzy prace dostawali a nie "obcy". glowa do gory! uda sie w koncu! :) a myslalas, zeby wlasny biznes otworzyc?

reklama
Pszczółka- ten twój fotelik to taki jak mój Coneco;), w sumie jest w przedziale wagowym 9-25 kg , syn waży 15 kg ale ma 96 cm wzrostu i praktycznie za każdym razem kiedy chcemy go do auta włożyć do obijamy mu główkę w ramie samochodu;( niechcący oczywiście. poza tym pasy robią się krótkie i niewygodnie mu, najgorsze że straci miejsce do spania w trakcie podróży, ehh. tkaże jakby coś rzucajcie nazwami a ja będę sobie oglądać na necie i czytać, czytać, czytać...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry