reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE- cześć kochana.z wychodzi na to ,ze owulka byla 11 stycznia i jak jutrzejsza tempka bedzie na takim poziomie jak teraz albo wyższa to potwierdza ,ze owulacja byla na 100% także trzymam &&&&&&&&&&&&&&&& za dobry efekt Waszych dzialań :)

PALEMKA- idz...sikaj :))))))))i daj znać :)

reklama
POK nie mam takich problemow ;P
Moze ja mam jakiegos robala w brzuchu i go karmie ;D od wczoraj mam gdzies z tym apetytem, wstaje mega glodna cos zjem i od nowa zaraz glodna i tak caly dzien

MADE ja przed dzialaniem. zaraz sie wkurze i przeczytam to co mam przeczytac na jutro zeby miec z glowy... a jak mi sie nie chce to szok
MAMA oby cos wyszlo z tego cyklu... maz taki ucieszony byl az zaczal podczas reklamy mamo to ja mi mowix ze on mi bedzie takie gazety kupowal i w ogole... fajnie jakby sie udalo ale mam czarne mysli co to tego czy sie udalo

standard - jedna kreska ta z prawej ciemna, ta druga kreska po lewej , ledo widoczna ... nie wiem o co choooooooooooo ?:eek:
ale jest zmiana, bo pojawiuła się krecha po lewej(T) a wczesniej jej wcale nie było, jutro ide dokupic testy

tez mam takie problemy z glodem. a w nocy wstaje kilka razy i zawsze cos sobie podjem :))
sniadanie to jem tak wielkie ze kazdy sie mi dziwi ze ja to mieszcze... a slodyczy to tez wcinam duzo :D

MADE- napisalam Ci na poprzedniej stronie :)
PALEMKA- ale jak jest slaba to znaczy ze poziom LH jest i bedzie wzrastal-doczekasz sie kochana tak jak Pysia :)

no i Iwa wstala ... godzine spala:-/
pysia ja tak w ciazy mialam ze skonczylam jesc i za chwile glodna znowu bylam:-)nie zebym cos insynuowala czy cos....:-)

no właśnie, mama wynika z tego, ze mi sie owulka szykuje, tym bardziej jestem w szoku, bo ja byłam przekonana, ze mam ją wczesniej zawsze, myślałąm,że dzis to juz dawno po owulce, a tu prosze niepsodzianka, no nic jutro polecę do apteki i kupię nowe testy, a tak przy okazji piła któras sryrop floridax, bo chce sobie na wzmocnienie kupic?

PALMA dokup testy yhy. ja tez robilam i robilam i tak do wczoraj gdzie 2piekne krechy sie pojawily od razu a testowa bordowa

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry