reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama - kochana !!!!!!!!! sobie nie myśl, ze ja kciuków nie trzymam, zresztą.... chyba nie tylko ja ;) Dziękuję bardzo za interpretacje : *

pysia - tylko się nie denerwuj, już jedna walka się tam toczy )))))))) Kciuki trzymam

Palemka - ja mam 30-31 dniowe cykle, i dwie krechy pojawiły mi się równo w 19 dc, i kto by pomyślał ;) Ty też je zobaczysz

MADE- dziekuje za &&&& ale ja jeszcze troche mam do testowania i dzialań ,ale trzymaj.
a teraz ja trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&& za Ciebie i za Pysie i za Palemkę i za Gwiazdeczkę i za Kocurka i za Pszczolke i za Sergeevne i za Lil.....matko ile Was w podobnym czasie testuje-szooooooooook!!
ale bedą emocje:):):))

POK dostanie po dupsku :-p zgadywać za co :-p

Ja tylko przelotem. Dzisiaj przyszła kołyska, już jest złożona oczywiście i Emi już w niej smacznie spała :-D Fotki wieczorem wstawię.
Tymczasem

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

za wszystkie staraczki :tak:

I mam prośbę o aktualne dane do suwaczków na stronie to zaraz zrobię porządki żeby was poukładać wg daty testowania :tak: :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry