reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Też sobie pomarudzę :p
............. albo nie ;)))) ech jak mi się nic nie chce, jeszcze jutro zostaję sama z dwójką dzieciaczków, mój Pan jedzie się szkolić, martwię się ogromnie, bo to On wstaje do malucha i to On idzie w nocy do ciemnej kuchni robić maluchowi mleczko..... kurczę! co ja zrobię ? boję się ))))))))) pomocy !!!!!!!!!

Kocurku - ech nie masz Ty kobieto łatwego życia w tej szkole, jak nie od uczniów, to zaś od kaloryferów ;)))) przesyłam ciepłe literki.

mama - widzę, ze wizyta udana, i superrr, dobrze, ze już jesteś, bo potrzebuję eksperta od temperatury ))))
07.01 - 36,8
08.01 - 36,41
09.01 - 36,51
10.01 - 36,67 - II krechy na owulacyjnym
11.01 - 36,69 - II
12.01 - 36,64
13.01 - 36,74

Teraz kochana tłumacz <wstyd>

reklama
POK e tam ja wyczekiwalam 2krech ale sie doczekalam dwoch pieknych krech na tescie owulacyjnym.

mademoiselle - wedlug mojej wiedzy z fertility friend owulke mialas 9 stycznia (wedlug temp) a wedlug testow miedzy 10 a 12 stycznia.
;/

POK e tam ja wyczekiwalam 2krech ale sie doczekalam dwoch pieknych krech na tescie owulacyjnym.

ja po kilku watpliwych sytuacjach kolorystycznych stwierdzilam, ze nie bede sie meczyc :) ot leniwa i wygodna jestem :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
PYSIA- no to super,ze są II kreski ale slabsze -tak powinno być:)teraz intensywność będzie mniejsza az do I kreski jak u Kocurka :)

POK ja tez schabowy :)

PALEMKA- no to dalas czadu z mierzeniem tempki...:):)
mam nadzieje,ze nie bedziesz musiala czekac na następne mierzenie )) może teraz sie uda-trzeba mieć nadzieje..

ja wcinam jogurt czekoladowy..

pok - dzięki, oba warianty mi się podobają ))))))) wiadomo dlaczego :p

pysia - a Ty jak tam kochana, po działaniu czy przed ? ;p

POK no masakra, nie wiem o co kaman ale ledwo co zjem i zaraz mam mega gloda, az mnie ssie z glodu. katastrofa jakas :(
Ja tez wariowalam, dopatrywalam sie dwoch krech no ale az do wczoraj... dwie piekne grube krechy

mademoiselle ja Ci z calego serca polecam notowanie temperatur i innych czynnikow w fertility friend - od razu wszystko analizuje. jest naprawde super!

PYSIA a za przeproszeniem z kupkaniem nie masz jakis rewelacji? bo ja przy zaparciach tak czesto mam, ze moge wrzucac w siebie niezliczone ilosci jedzenia i jestem glodna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
pok - czy mogłabyś mi przesłać jakiegoś linka, bo przyznam, ze pierwsze słyszę :)
I pierwszy raz tak bardzo się zaprzyjaźniłam z termometrem ;)))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry