reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- nooo,moja droga-super tempka:tak:śliczna:-)

PYSIA- no widzisz jak sie mąż ucieszyl i od razu zacząl dzialać-się chwali takie podejście do tematu:-D:-D
rób i daj znac jak dzis krechy :)dzis pewnie też bedą a II

reklama
KOCUREK ciekawe ile u mnie 2krechy sie beda utrzymywac. zrobie tez dla porownania test allegrowy

PALEMKA- jak tam ,zrobilaś obiadek czy wysylać DHLem;-):-p
i co mierzysz ta tempkę??

PYSIA- dziś jeszcze pewnie beda II krechy bo poziom LHtak szybko nie spada-potrzebuje z 2,3 dni:tak:

mama- testa zaraz zrobie, tylko z kuchni wyjdę :-) A tempki niestety nie mierze, 3 dni pomierzyłam, potem 3 dni byłam u mamy (ona nie ma termometru ) potem raz zmierzyłam (ale byłam na kacu ) i potem doszłam do wniosku, ze sensu to nie ma ... jestem gapa roztrzepana , ale od nastepnego cyklu na 100 we mierze, kurde całe podbrzusze mnie napierzdiela ałaaaaaaaaaaaaa wczoraj były przytulanska ;-)

palemka mnie po przytulanskach czesto napierdziela podbrzusze na drugi dzien. Taka chyba moja uroda.

a co Wy dzis macie na obiad? Ja energie mam ale pomyslu brak - sie wypalilam pomyslowo przez ostatni tydzien. Miesa zadnego nie mam, bo tu strasznie drogo a nie mialam jeszcze czasu jechac do Francji (tam jest czesto nawet 50% tansze). moze jakis makaron pierdzielne. albo bliny i salate po prostu. cos pokombinuje.

a co do testow owu to Wam powiem, ze mialam dosc zgadywania odcienia kresek i od kilku cykli uzywam clearblue electro. Tu jest tylko odrobine drozszy niz standardowe. z tych elektro jestem bardzo zadowolona.

Jeszcze, zeby moj M. zaczal wczesniej i mniej zmeczony z pracy wracac, to byloby genialnie. Wczoraj wrocil tak zmasakrowany, ze az mi go szkoda bylo.

Ostatnia edycja:
POK ja mialam gulasz z makaronem... niedawno jadlam a juz mam mega gloda
Kurde co jest grane ??? :\

pok - tradycyjnie - schabowy, ziemniaczki zasmazane i surówka ( kiszona kapustka, marcheweczki i jabłuszko ) tyle !

A potem mała czarna i coś słodkiego obowiązkowo !!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry