reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK- witamy w domciu:)
PYSIA- no bedzie Was troche-fajnie:)))
WIOLKA- niedlugo my zaczniemy dzialania a co :)) !!

u mnie okropnaaaaa mglaa-Toma jeszcze nie ma;/

pisalam drugiedo smska do Zapmarty ale nadal cisza:)))

reklama
KOCUREK Nareszcie w domu. skad ta biedronke tam masz? co wypatrzylas ciekawego w avonie?
Ja wpierdzielilam 2pomarancze i ledwo sie toczę.. ;D

sol - czekamy na fotkę

Zrobiłam se kakało i wtryniłam twixa - jestem meeeeeeeeeega zadowolona ...

apropo biedronki kocurku - wczoraj mi chodziła jedna po scianie , miała dwa latka :laugh2:

mama - ja tez zaciskam za Ciebie mocno &&&&&&&&&&&& wciąż i wciąż ... i wciąż

naga - Moja też dwulatka!! :-) Czy to już sezon na biedronki????
pysia na razie godne uwagi są perełki za 22.90 (normalnie 50.00) i krem redukujący przebarwienia za 29.90 (z 65.00) ..... ale i tak nie zamawiam, bo ciągle wychodzę na finansową prostą po świętach... tak sobie dla relaksu patrzę :)))

Ojej jakie wieści...... ojeeej!! Szkoda tylko, że zapmarty nie kojarzę :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

mama - ja marcie chyba wykrakałam :-p Bo jak ona się ze mnie śmiała tak mi się wymsnęło ze do niedzieli się rozpakuje i następnego dnia skurczy dostała :-p

palma - zobacz czy dobrze suwaczek ustawiłam :-p

Dziewczyny dawać te dane bo ładnie zaczyna to wyglądać a nie mam siły czytać wszystkich postów która ilo dniowy ma cykl i który dzień cyklu :-p Dla niewtajemniczonych - link jest u mnie w podpisie :tak:

zapmarta gratulacje i duzo zdrowka dla ciebie i synka
mama ty moze i zaczniesz staranka ale ja to niewiadomo
kochane trzymam kciuki

Ostatnia edycja:
reklama
SOL- ja Ci wyslalam PW-dotarlo :))??
no to wykrakalaś Marcie )
to teraz Sorbuś i Maran w kolejce :):):)))
KOCUREK-Zapmarta byla z nami od początku i udala sie Jej w pierwszym cyklu zajść i wlaśnie urodzila drugiego synka:):))to bardzo kochana i ciepla osóbka:)

KOCUREK- Ty nie rob suwaczka-napisz do Sol Pw kiedy mialaś ostatni @ i ile dni masz cykl a Ona Ci zrobi.
u Sol pod suwaczkami masz Lista Staraczek-kliknij tak i zobaczysz o co kaman ;):):))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry