reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCURKU- spoko,każda czasem musi-my tu też po to jesteśmy-wiem jak jest-a za kilka dni to nadal bedzie Twoja ulubiona praca:tak:;-)

WIOLKA- ja bym wiele dala za 3,4 dni @ a tu lipa...bo 2 dni to za mala-mam cienkie endo i tak krotko sie zluszcza-a to nie dobrze:-(
no to mężowi powiedzialaś z tą dzidzią:-p

PYSIA- witaj kochana-jak tam -doczekalaś sie II kresek??

KOCUREK- wlasnie ,a jak y Ciebie wyszla w koncu I czy nadal wychodzą II ??

reklama
Niech któras przyjedzie i mi obiad ugotuje :tak:
mam lenia
mam witaj ;-)
Mam dzis 10d.c. testy do wczoraj negatywne , jajniki napierdzielają po tym Castagnusie konkretnie, zwłaszcza lewy, aż mnie jelita bolą, no jak dziś wyjdzie negatywny to zwątpię, bo ja podobno mam owulke wczesnie zaraz po @ ... a tu lipa ... hm śluzu brak ... jak nigdy ...

PSZCZOLKA- a dziękuje,wizyta udana jak najbardziej:tak:dzieci zadowolone,sernik bardzo smakowal,popilyśmy ajerkoniaku i piwka ,pograliśmy wieczorem...

tylko to wkopanie sie w ten lód daje mi w kość bo taka polamana sie czuję a na piętro to wchodze 5 min.nawet tam nie odkurzalam dziś bo nie mam sily odkurzacza wnieść:no:

mam nadzieje ,ze na dniach poczuje sie lepiej ,do tego mnie przewialo wiec wesolo nie jest..jutro dzieci beda w przedszkolu a ja sie wygrzeje na piduszce elektrycznej:sorry:

pszczółko no to jeśli mam zielone światło na narzekanie to jadę dalej - mam zimno w sali jak w psiarni!!! I tak już trzeci rok z rzędu i NIKT z tym NIC nie robi :-(
Dzieciaki dają radę, bo mają szybszą przemianę materii, a ja jak kostka lodu i co chwila przeziębienia!! Chramolę taki interes!! Weź tu w ciążę zachodź człowieku..... :dry:

Uuuuufffff.... No, już sobie chyba ulżyłam :-p

mamuś dziękuję, że pytasz - wczoraj miałam jedną kreseczkę na szczęście, także chyba jest OK :)

PALEMKA- część kochana:)
a jak temperatura????
a na teście masz I kreskę??ani śladu tej drugiej??

ja od środy będę robić testy owu..

czyli Castagnus dziala na Ciebie skoro tak czujesz jajnik:tak:
&&&&&&&żeby pojawil sie śluzik i II:-p

MAMA doczekalam sie dwoch krech
PSZCZOLKA tragedia mam dokonczyc ksiazke 15 stron i material przeczytac na jutro

PYSIA- no to super!!! podzialane pewnie wiec &&&&&&&&&&& zeby chlopaki lecialy do przedu ,zeby czasem nie weszly na rondo...:)

KOCUREK- no to si jak jest I :))teraz czekam z Tobą na rozwój akcji:)
niefajnie,ze masz zimno w sali-ja jestem ciepla klucha i nielubię zimna...brrrr

mamuś u mnie tempki poranne (6:15) mierzone w ustach z trzech ostatnich dni - 36.5, 36.6, 36.8 .... zobaczymy co to dalej będzie....

KOCUREK, MAMA ja tez z tych cieplo lubiacych jestem. nie cierpie zimna ajajaj.
KOCUREK wspolczuje takich warunkow pracy
MAMA dziekí kochana.. nu wczoraj od razu bach 2krechy sie pojawily a w ciagu 5minut testowa byla az bordowa.. a maz jak zobaczyl to do mnie "Co ty pier..sz?";D Ale byl szczesliwy i od razu wzial mnie w obroty
Zaraz znow zatestuje

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry