reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLKA- wysylaj Iwe DHLem:))a Ty smigaj na prawko [FONT=&quot]
h010.gif
[/FONT]-jak zrobisz to Ją odbierzesz

KROLOWA- papaśki:) [FONT=&quot]
c010.gif
[/FONT]

KOCUREK- z nami nauczysz sie nudzić :))
a jak mi Zuza w dzień spala 3h i w tym samym czasie kladalm Domisia to chodzilam po domu i zastanawialam sie co zrobić bo...dom ogarnięty,dzieci śpią ,w TV nic nie ma...to do ogrodu i [FONT=&quot]
h074.gif
[/FONT]

reklama
Papa Kocurku :-) teraz doczytałam: to Ci życzę żeby Ci sie szybciutko dzidzia druga urodziła albo i dwie i nie będziesz mieć czasu na myślenie :-)

Pok no to nieźle dziewczyne nastraszyli, dobrze że nic sie nie stało.

Mama ale fajnie, że masz domek z ogródkiem :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
POK- ja patrzylam na ten elektroniczny,ale kasa...gdybym go kupila przy pierwszym dziecku to spoko,ale teraz na ostatnie to mi sie brzydko napiszę -"nie oplaca"...a u Ciebie ile kosztuję??bo Ty we Francji jesteś tak ??

PSZCZOLKA- A Ty jak z dzialaniami w tym cyklu-byly czy będą ??ja Was nie nadrabialam i nie w temacie:baffled:;-)
no mam domek z ogródkiem-400m ale mam:)na moje krzewy i bieganie dzieci wystarczy [FONT=&quot]
c007.gif
[/FONT]

Ostatnia edycja:
pszczolka napewno ladnie by sie bawily z Natalka bo pomiedzy nimi mala roznica wieku
mama dobra juz wysylam:-). ostatnio dostalam propozycje pracy w sklepie ale sie nie zgodzilam ... niechce zeby ktos inny moje dziecko wychowywal, slyszal jej pierwsze slowa....wiem ze gdyby sytuacja finansowa mnie zmusila to pewnie bym poszla ale narazie maz daje rade a ja moge byc ,,kura domowa" i cieszyc sie swoim maluszkiem"
pok biedna ta twoja kolezanka

Mamuś były, były :-D w 13 dc na teście owulacyjnym kreska testowa wyszła ciemniejsza od kontrolnej, taka bordowa i były staranka :-) ale nie tylko wtedy bo i wcześniej i później też. teraz czekam na przyszły tydzień, na testowanko :-)

Wiola ja musiałam wrócić do pracy, bo 3 miesiące tu pracowałam jak w ciążę zaszłam i ledwo dostałam umowę na stałe.

Jestem. Troche przybita, ale jestem. Obiecalam napisac co i jak. Otoz wg usg, na ktorym w koncu wszystko ladnie bylo widac, spodziewam sie 1 szkraba... byl drugi, ale juz go nie ma..... Nie wiem jak to mozliwe. W ogole ciaza jest starsza niz zakladana do tej pory. Po obwodzie glowki (26mm) jest to 13 tydzien i podobno 3 dni. Termin porodu dokladny okresli gin pozniej po dlugosci kosci udowej. Kiedy?? Kurde, zamiast sie cieszyc, ze slyszalam serduszko mojego dzidziusia, plakalam. Dbajcie o siebie

Libby trzymaj się Kochana :* tulam mocno, najważniejsze że dzidzia jest i zdrowa i serduszko bije ślicznie :-)

Uciekam Dziewczynki bo kończę pracę, papa :-D

PSZCZOLKA- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& w takim razie kochana:*

LIBBY- moja sąsiadka tak miala jak Ty-tez byly blizniaki a ma "tylko" córkę...kochana wiem ,ze Ci cięzko ,ale masz w sobie nowe życie ..nie placz juz kochana-ciesz sie ,ze dzidzia zdrowo rośnie,ze wszystko gra no i....13 tydz.ciązy to ho-ho kawal czasu juz za Toba a jeszcze rano bylo na suwaczku 8 tygodni...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry