reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
maryla 86a skad jestes jak moge zapytac bo chyba ze slaska(tak mysle bo napisalas dziolcha;-p) jesli tak to moze podasz adres sklepu polece moim kolezanka

reklama
agnieszka.kk : głowa do góry, wiem są czasem takie momęty, dni że nic tylko sie płakać chce człowiekowi ale one zawsze mijają a ponich przychodzą słoneczne pełne uśmiechu i radości dni, i nie myśl sobie ze pozwolimy Ci seie smucić - co to to nie:-) masz zakaz czarnych myśli i basta:-D i be happy dont wory:-)

dziękuję,dziękuję,dziękuję za wsparcie :tak:
na prawdę jesteście kochane
dziś jest już lepiej,byłam w pracy także troszkę się odstresowałam od męża bo to tu tkwi problem:(mam nadzieje że z dnia na dzień będę odzyskiwała dawny entuzjazm i wszystko wróci do normy.
A teraz uciekam się myc,dobranoc!

Dzień dobry wszystkim :):-)

agnieszka.kk : polecam sie ;-) ach Ci mężowie zawsze nas potrafią wkurzyć dziady jedne albo jak by to powiedziała moja mam gluty :-D mam nadzieje że mąż sie szybko naprawi bez konieczności serwisu bo fabryka już zamknięta - wiem głupie żarty od rana się mnie trzymaja :-D no ale co tam :-)
mam nadzieje że Ty też się uśmiechnełaś :) będzie dobrze zobaczysz to napewno tylko coś na stykach :-D

asiuasiu1 : nie stety nie jestem ze śląska ( choć mam tam daleką rodzine) a była by klientka więcej :) jestem z zachodniopomorskiego

wiecie jak sie na mnie dziwnie mąż patrzy jak co dziennie jej jogurt i jeszcze dziś zobaczył że kanapki z makrelą wędzoną sobie zrobiłam to już wogule nie wie o co chodzi :-D niech główkuje :) bo on sie nie skapnie że to do przygotowywań pewno sie zastanawia czy już nie jestem w ciąży :-D ach te chłopy

agnieszka.kk : polecam sie ;-) ach Ci mężowie zawsze nas potrafią wkurzyć dziady jedne albo jak by to powiedziała moja mam gluty :-D mam nadzieje że mąż sie szybko naprawi bez konieczności serwisu bo fabryka już zamknięta - wiem głupie żarty od rana się mnie trzymaja :-D no ale co tam :-)
mam nadzieje że Ty też się uśmiechnełaś :) będzie dobrze zobaczysz to napewno tylko coś na stykach :-D

Dzięki
Dziś już lepiej to prawda:)
Przed pracą wybieram się na zakupy:)
A poza tym spełnia się moje kolejne marzenie a mianowicie już nie długo kupię sobie porządną lustrzankę do robienia zdjęc z czego bardzo się cieszę także humorek mam troszkę lepszy.
A co u was kochaniutkie?

czesc dziewczyny ahh szkoda marylu bo bylaby nie jedna :-( agnieszka co do mezow to znam ten bol nasi znajomi dziwia sie jak my wytrzymujemy ze soba tak sie klocimy niekiedy haha a widzisz mimo to jestesmy ze soba 8 lat zawsze tak jest raz lepiej raz gorzej głowa do gory

Ostatnia edycja:
Dzięki
Dziś już lepiej to prawda:)
Przed pracą wybieram się na zakupy:)
A poza tym spełnia się moje kolejne marzenie a mianowicie już nie długo kupię sobie porządną lustrzankę do robienia zdjęc z czego bardzo się cieszę także humorek mam troszkę lepszy.
A co u was kochaniutkie?

ciesze sie ze juz lepiej aga :) widzisz? to zawsze przejsciowe i nie ma co sie stresowac i dolowac. u mnie stres bo do czwartku 2 pracc + wkuc na 1 ustny egzamin a ja nic... bedzie katastrofa
a oc to jest lustrzak?? do wywolywania???? pierwsze slysze taka nazwe

Cześć dziewczyny, ja też mam nadzieję, ze zostanę mamą 2011. bo na 2010to już mam niewielkie szanse, a potem muszę mieć przerwę 2-4 miesięczną - przez zabieg, więc wychodzi 2011. Mam nadzieję, ze sie kiedyś doczekam

reklama
Agnieszka - dokładnie jak dziewczyny piszą - kryzysy to normalka, raz są a potem się polepsza i jest cudownie :) u was też tak będzie :) głowa do góry :*
no i lustrzankę będziesz miała - suuuuper :D

Maryla - hehe mój na szczęście wie, że się przygotowuję i już się nie wkurza że na niego krzyczę, że np. chipsy kupił :p

agniesiar
- doczekasz się na pewno! tak jak my sie doczekamy wszystkie :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry