reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ooo jezu ale mnbie ominelo od wczoraj :) nie nadrobie! a co bedzie jak wyjade na kilka dni ;)
milej niedzieli dziewczyny. moj niedzwiedz i niedzwiadek spi, wiec korzytsam i sie w ciszy ucze
pa!

reklama
Cześć, dziewczyny!!
Ale się dzieje na FORUM :-) Zaglądam cały czas, ale jakoś nie mam czasu skleić zdania. Zaliczyłam dzisiaj spacerek z psem i mężem (tak, w tej kolejności ;-)). Zmarzliśmy okropnie, a Aksa jeszcze uszkodziła sobie mordkę jak szalała w zaspach :nerd:. A generalnie jakaś taka jestem wyprana z życia ostatnio, to chyba przez pogodę. Pozdrawiam Was niedzielnie!! :-)

CZESC !
nic mi nie idzie nauka od wczoraj... jetsem tak padnieta, ze w myslach tylko wakacje
wczoraj z mezem zaczelismy przegladac oferty biur podrozy
mam pytanie do dziewczyn z uk, czy znacie i polecilybyscie biuro thomson? lub czy s ajakies inne fajne, pewne ? bo ogolnie sie zorientowalimsy ze podroze z wylotem z anglii sa o 30-40% niz z francji. tutaj to na wszystkim zdzieraja chamy... :)
nawet znalezlismy te same ofert oteli tylko z innego biura! lot wiadomo ze trwa tyle samo, a w birze francuskim po kilkaset euro na plusie zawsze!!!!

josephine Ja nie znam biur podrurzy,nigdy nie korzystałam także nie jestem w stanie Ci cokolwiek polecic.A to że z Anglii są tańsze bilety to prawda i sama nie wiem dlaczego.

...a u mnie nic ciekawego...złapałam mega doła :-(

Witam sie jeszcze weekendowo, dziewczyny ale naskrobalyscie, zaraz zaczne nadrabiac narazie przejrzalam ostatnia stronke, wiec odpisuje:

CZESC !
mam pytanie do dziewczyn z uk, czy znacie i polecilybyscie biuro thomson? lub czy s ajakies inne fajne, pewne ? bo ogolnie sie zorientowalimsy ze podroze z wylotem z anglii sa o 30-40% niz z francji. tutaj to na wszystkim zdzieraja chamy... :)
nawet znalezlismy te same ofert oteli tylko z innego biura! lot wiadomo ze trwa tyle samo, a w birze francuskim po kilkaset euro na plusie zawsze!!!!

Thomson to angielska nazwa TUI, wiec mozna smialo polecic :-)
A co do tego ze we fr jest drogo, to sama mialam przyjemnosc leciec na wakacje z fracuzami wlasnie z anglii, dlatego ze duzo taniej ich wyniosly te same wakacje :tak:

buzka, wracam do nadrabionia zaleglosci

josephine Ja nie znam biur podrurzy,nigdy nie korzystałam także nie jestem w stanie Ci cokolwiek polecic.A to że z Anglii są tańsze bilety to prawda i sama nie wiem dlaczego.

...a u mnie nic ciekawego...złapałam mega doła :-(

a czemu ten dol???? pogoda? bo ja mam juz dosc zimna i zwlaszcza mojej przeciagajacej sie sesji zimowej... chce na wakacje!!!! aga juz nieldugo lecisz do PL!!!
mysl sobie o tym :)

Witam sie jeszcze weekendowo, dziewczyny ale naskrobalyscie, zaraz zaczne nadrabiac narazie przejrzalam ostatnia stronke, wiec odpisuje:

Thomson to angielska nazwa TUI, wiec mozna smialo polecic :-)
A co do tego ze we fr jest drogo, to sama mialam przyjemnosc leciec na wakacje z fracuzami wlasnie z anglii, dlatego ze duzo taniej ich wyniosly te same wakacje :tak:

buzka, wracam do nadrabionia zaleglosci

aaaa!!!! bardzo wazne! czyli nie mialam zwidow, potwierdasz ze tak jets! :) dzieki bardzo! juz jetsesmy z mezem na etapie wyszukwiania 2 kierunkow z 3-4, i na osateczny zdecydujemy sie do piatku! zeby zaczaczac zamaiwac zalatwiac wizy itp!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a czemu ten dol???? pogoda? bo ja mam juz dosc zimna i zwlaszcza mojej przeciagajacej sie sesji zimowej... chce na wakacje!!!! aga juz nieldugo lecisz do PL!!!
mysl sobie o tym :)

...a szkoda gadac i powiem więcej już ten urlop nic dla mnie nie znaczy,nie umiem się już z niego cieszyc :-( nie umiem cieszyc się już chyba z niczego!
Napiszę tak..."bywa że oczy się śmieją a w sercu łamie się życie" tyle...

reklama
Agnieszka - może to jakieś chwilowe zimowe załamanie? nie masz co się dołować! masz synka,męża, pracę, niedługo będzie druga dzidzia - wszystko będzie dobrze :*

A ja życzę wam miłego tygodnia, ja znów pełno nauki ale postaram się zaglądać :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry