- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
agnieszka.kk
Styczniowa mama Alana :)
Czesc dziewczyny
maryla gdzie mogę obejrzec jakieś Twoje zdjęcia sklepu bo miniaturka w avatarze mało mi mówi.
Inke szkoda że mąż zapracowany aż tak bardzo,może jednak uda się tak rozganizowac czas abyś miała czas na wizytę i gina.Ja doskonale Cię rozumiem bo sama wiem jak to jest nie miec z kim zostawic dziecka ahhh
...a u mnie chyba dalszy ciąg dołka ;(nie wiem co się dzieje
maryla gdzie mogę obejrzec jakieś Twoje zdjęcia sklepu bo miniaturka w avatarze mało mi mówi.
Inke szkoda że mąż zapracowany aż tak bardzo,może jednak uda się tak rozganizowac czas abyś miała czas na wizytę i gina.Ja doskonale Cię rozumiem bo sama wiem jak to jest nie miec z kim zostawic dziecka ahhh
...a u mnie chyba dalszy ciąg dołka ;(nie wiem co się dzieje
zgadzam sie do co do ciuszkow! super!Sol piękne ciuszki , zazdroszcze udanych zakupów , też by mi sie takie przydały
Ledwo dzień sie zaczoł a ja już zmęczona jestem (pół nocy nie spałam) masakra:-(
marylka ja tez zle spalam, newr przez egzaminy jutrzejsze
poszlam spac o 1 a pozniej budzilam sie co 30min - gora godzine, a dzis leb mi peka i zmula...
maryla86
Fanka BB :)
agnieszka.kk : moje zdjęcia można znaleść w albumach, zapomniałam Cie pochwalić za zdjęcia są cudne naprawde
mam nadzieje że ten zły nastrój szybko minie i już do Ciebie nie wróci, nie załamój sie pomyśl o czyś miłym albo wybierz sie na zakupy lub zjedz coś co uwielbiasz - mi to pomaga
josephine : biedactwo, na pewno zdasz te egzaminy wierze w Ciebie uda Ci się uwież w to i nie przyjmuj do wiadomości zadej innej możliwości
ja najpierw podłam jak mucha potem obudziłam sie o 2:30 nie mogłam spać przez 2 godziny a jak juz zasnełam to nie mogłam sie za chiny obudzić, ale kawa i śniadanko zaczynają pomagać i po mału wracam do normy
agnieszka.kk : oto link do mojego albumu , tylko wiesz ja zdjęć to nie za bardzo umiem robić
Forum BabyBoom - maryla86's Album: mój sklepik
mam nadzieje że ten zły nastrój szybko minie i już do Ciebie nie wróci, nie załamój sie pomyśl o czyś miłym albo wybierz sie na zakupy lub zjedz coś co uwielbiasz - mi to pomaga
josephine : biedactwo, na pewno zdasz te egzaminy wierze w Ciebie uda Ci się uwież w to i nie przyjmuj do wiadomości zadej innej możliwości
ja najpierw podłam jak mucha potem obudziłam sie o 2:30 nie mogłam spać przez 2 godziny a jak juz zasnełam to nie mogłam sie za chiny obudzić, ale kawa i śniadanko zaczynają pomagać i po mału wracam do normy
agnieszka.kk : oto link do mojego albumu , tylko wiesz ja zdjęć to nie za bardzo umiem robić
Forum BabyBoom - maryla86's Album: mój sklepik
Ostatnio edytowane przez moderatora:
S
Sol
Gość
Inke - maja od rozmiaru 56 więc i na 9 miesięczne na pewno się znajdzie. Zresztą w Mothercare też maja przeceny i fajne ciuszki ale mi się bardziej ye w Reserved spodobały a po za tym już kasy nie mieliśmy
josephine - to tu już nawet pajączek nie pomoże uszkodzeń mechanicznych tym się nie naprawi.
A ja byłam u gina - kazał się starać od razu po odstawieniu bo wtedy mam największe szanse na zajście bo potem znowu może być lipa albo nie donoszę. Karola jest z mojej 7 ciąży i na dodatek wspomaganej clostylbegytem więc mam pietra ale może będzie ok.
Idę dalej coś porobić w domu - byle tylko nie siadać do pisania inżynierki
josephine - to tu już nawet pajączek nie pomoże uszkodzeń mechanicznych tym się nie naprawi.
A ja byłam u gina - kazał się starać od razu po odstawieniu bo wtedy mam największe szanse na zajście bo potem znowu może być lipa albo nie donoszę. Karola jest z mojej 7 ciąży i na dodatek wspomaganej clostylbegytem więc mam pietra ale może będzie ok.
Idę dalej coś porobić w domu - byle tylko nie siadać do pisania inżynierki
asiuasiu1
czesc dziewczny a ja juz jutro do polski :-) mam nadzieje ze dopadne moja ginekolog bo we wtorek juz wracam takze malo czasu. maryla86 sklepik sliczny te zwierzeta na scienie super a masz moze chusty do noszenia dzieci
w ogole dziewczyny slyszalyscie o tych chustach chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start moze ktoras z was uzywala co o nich sadzicie_
w ogole dziewczyny slyszalyscie o tych chustach chusta.pl - chusty nosidełka dla dzieci i niemowląt - Start moze ktoras z was uzywala co o nich sadzicie_
Ostatnio edytowane przez moderatora:
maryla86
Sol : więc nie ma co czekać tylko trzeba robić na pewno wszystko będzie dobrze ja juz trzymam kciuki, już tyle przeszłaś że teraz to już tylko dobrze musi być jesteś dzielną kobietą i poradzisz sobie i zobaczysz jak szybko brzusio będzie rósł
asiuasiu1 : niestety nie mam chusty w swoim asortymęcie - nie mam dobrego dojścia i przez to nie mogła bym konkurować cenowo z allegro np. a poza tym jeszcze żadnego zapytania nie miałam na ten temat, ale mi osobiście sie podobają moja koleżanka bardzo sobie chwali i nawet szyje je sama i ja myśle że chyba tez sie w taka zaopatrze na początek jedną a potem wyjdzie w praniu , mam nadzieje że uda Ci się załatwić tą wizyte u gina
asiuasiu1 : niestety nie mam chusty w swoim asortymęcie - nie mam dobrego dojścia i przez to nie mogła bym konkurować cenowo z allegro np. a poza tym jeszcze żadnego zapytania nie miałam na ten temat, ale mi osobiście sie podobają moja koleżanka bardzo sobie chwali i nawet szyje je sama i ja myśle że chyba tez sie w taka zaopatrze na początek jedną a potem wyjdzie w praniu , mam nadzieje że uda Ci się załatwić tą wizyte u gina
asiuasiu1
wlasnie ja tez chcialam taka chuste uslyszalam o nich w tv i tak z glupot przeczytalam pozniej o co to chodzi i to nie glupia sprawa ogladalam na allegro bo bylam ciekawa cen sa np po 70zl ale nie wiem czy bym kupila bo nie widzisz co kupujesz a jednak dziecko ma w tym siedziec to musi byc porzadne a w sklepach typu smyk to 200zl i wiecej albo na stronach chustowych to tez 300 i w gore wiec troche drogo i nigdy nie wiesz czy dziecku podejdzie
Ostatnia edycja:
reklama
maryla86
no dokładnie wełdug mnie to troche przesada z cenami tych chust i też bym sie bała tak zamawiać ale w racie czego to myśle że bym sie z Tą moją kumpelą skontaktowała bo ona jest ich wielką fanką i sporo ich ma , tylko że ona na stałe w Niemczech mieszka. I ona wie jaka chusta lepsza na początek jaka puźniej - skubana ma niezłą wiedze na ten temat ale ma tez 2 dzieci a juz na pierwszym chuste prubowała
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: