reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
...a szkoda gadac i powiem więcej już ten urlop nic dla mnie nie znaczy,nie umiem się już z niego cieszyc :-( nie umiem cieszyc się już chyba z niczego!
Napiszę tak..."bywa że oczy się śmieją a w sercu łamie się życie" tyle...

co to sie stalo:-( to ty zawsze pocieszasz i pozytywnie nastawiasz kochana :-) ciesz sie z wyjazdu ja juz za 6 dni bede w polsce

reklama
Czesc,
nadrobilam Was wczoraj ale juz sily nie mialam by odpisywac
a dzisiaj juz nie pamietam co komu
witam wszystkie nowe staraczki, ktorych nie przywitalam
agnieszka.kk co sie stalo?
zajrzalam do ciebie-piekne zdjatka, moze zrobisz pare gdy masz dolek, na pewno poprawi ci to humor

Forum BabyBoom - Ostatnie zmiany w Albumach, a teraz widzicie album ??

a tak wogule to dzień dobry :) ale żeście natworzyły kobitki;-)

Wiecie co tak mnie tylko zaniepokoiło ze mój gin nie kazał mi robić żadnych badań tylko odstawić tabsy poczekać 2 m-ce i do dzieła i potem po 2 tygodniach od planowanej daty @ przyjść na badanie

ale ja i tak zrobie u rodzinnego te badania dla pewności, ale troche mnie to zaniepokoiło choć z drugiej strony lubie go i nie stresuje sie przy nim na badaniach - nie wiem co o tym myśleć :confused:

agnieszka.kk : czyż by to były już TE huśdawki nastroju ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Maryla - śliczny sklepik :D jakbym miała taki na osiedlu to na pewno robiłabym tam zakupy dla maleństwa swojego :) i widzę, że masz wózek który mi sie od dłuższego czasu podoba ;)

lovely: DZIĘKUJE :) staram się mieć różny asortymrnt i droższy i tańszy bo wiadomo różną kieszeń i potrzeby mają klienci , no a ponoć jestem tańsza od mojej konkurencji :) bo u nas w mieści razem z moim sklepem jest jeszcze tylko jeden który ma wszystko dla maluszków :) ja wychodze z założenia że lepiej naliczyć mniejszą marże a więcej sprzedać niż duża marża i czekać na klienta

kurde mam nadzieje że mi sie ten sklepik rozkręci chciałam zrobić tak inaczej bajkowo mam nadzieje że choć troche mi się udało :) a musze sie pochwalić że wszystkie meble mąż mi robił :)

wiecie co mój mąż odwalił :) kupił sobie chłop chjacynta w biedronce w szklanym wazoniku i go choduje wstaje rano i mówi musze zobaczyć jak tam mój chjacuś i przybiega i mówi : matka urosły mu korzonki i ma grubsze jak wczoraj i wypoł tyle wody - wiecie on chyba trenuje :-D i już mi zapowiedział (bo narazie kwiatem musi stać w cieniu i w chłodnym miejscu) że on nie bedzie stał na parapecie tylko on dla niego półeczke zrobi bo na parapecie

właśnie przyszła do mnie książka "ciążarówką przez 9 m-cy"

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam was!
Dziękuję za pocieszenie i wsparcie,jesteście kochane :tak:

Tak wiem zawsze pocieszałam i byłam pełna optymizmu ale jak widac u każdego człowieka przychodzi taki czas jaki przyszedł teraz do mnie;(
Czytam was ale jakoś na większe pisanie nie mam siły.
Pozdrawiam

agnieszka.kk : głowa do góry, wiem są czasem takie momęty, dni że nic tylko sie płakać chce człowiekowi ale one zawsze mijają a ponich przychodzą słoneczne pełne uśmiechu i radości dni, i nie myśl sobie ze pozwolimy Ci seie smucić - co to to nie:-) masz zakaz czarnych myśli i basta:-D i be happy dont wory:-)

Wiecie co tak mnie tylko zaniepokoiło ze mój gin nie kazał mi robić żadnych badań tylko odstawić tabsy poczekać 2 m-ce i do dzieła i potem po 2 tygodniach od planowanej daty @ przyjść na badanie

Ja przed moja pierwsza ciaza tez nic nie robilam, robilam tylko regularnie cytologie. Zaden gin mi nic nie kazal robic jak mu mowilam ze bede sie starac o dzidzie za kilka miesiecy, no tylko kwas foliowy lykac.
Nawet o szczepienie na zoltaczke nikt nie pytal, nic nie wspomnial.
Ja sie szczepilam na studiach, po wypadku samochodowym, bo czlowiek nigdy nie wie kiedy na stole operacyjnym sie moze znalez.

A mimo szczepien i tak w ciazy (za jej polowa) robilam badania na Hbs i anty HCV, wyniki musialam miec przy sobie jak zjawilam sie na porodowce, byl to jeden z warunkow by mnie tam przyjeli
juz w ciazy robiona mialam tez toksoplazmoze i mimo ze jako dziecko przechodzilam rozyczke to tez mialam badania na jej przeciwciala.
Tak wiec ja wszystkie badania mialam w ciazy a lekarz prowadzacy mi mowil jakie mam zrobic na nasze kolejne spotkanie

reklama
Inke : dzięki uspokoiłaś mnie bo juz sie troszke wystraszyłam bo tu wszystkie dziewczyny o badaniach mówią a mi gin nic nie kazał robić i zaczełam sie zastanawiać, ale mnie uspokoiłaś pewno chłop nie chce przesadzać a puźniej mi zleci te badania tak jak Ty miałaś

josephine : dzięki po mału zaczełam :) ale dopiero wstęp mi się udało przeczytać bo ciągle mam ludzi :)

ja od tygodnia co dziennie jem jogórcik albo kefirek :) co by dziołcha była :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry