reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny, ja też mam nadzieję, ze zostanę mamą 2011. bo na 2010to już mam niewielkie szanse, a potem muszę mieć przerwę 2-4 miesięczną - przez zabieg, więc wychodzi 2011. Mam nadzieję, ze sie kiedyś doczekam

agniesiar jakby co to zaglądaj do nas częsciej.
Jeśli nie uda Ci się w 2010r. to zapraszamy do na,rok 2011 jest otwarty;)
Pozdrawiam

Agnieszka - dokładnie jak dziewczyny piszą - kryzysy to normalka, raz są a potem się polepsza i jest cudownie :) u was też tak będzie :) głowa do góry :*
no i lustrzankę będziesz miała - suuuuper :D

oby właśnie tak było jak piszesz;)
buźka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
lovely : mój też wie że sie przygotowuje ale nie mówiłam mu że na dziewczynke :) bo on sie ze mnie śmieje - łajza jedna :) choć on tez ciągle mówi o dziewczynce to wydaje mu sie dziwne że prubuje trafić w dziewczynke

choc jak by był synek to tez bym sie bardzo cieszyła ale chciał bym mieć pierwszą dziewczynke ale co będzie to będzie pokocham jak swoje - tak mówi mój mąż :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
josephine lustrzanka to jest aparat ale nie taki zwykły cyfrowy tylko już profesjonalny:)

Aaaaaa.... typu Nikon ? z takim wielkim wysuwanym obiektywem ? :)
my musimy zmienic nasz cyfrowy, bo juz pada, a leopoldek mu w padaniu namietnie pomaga... niestety nie zdazymy sie tyl zajac juz na piatkowy wyjazd... moze tam na miejscu
ale to bedzie normalna cyfrowka, byle duza pamievc i dobra jakosc zdjec
profesjonalista nie jestem :)
tylko pamiatki chce miec z waznych w zyciu chwil i podrozy :)

dziewczyny ale miałam dziś młyn w pracy :) ale to dobrze niech już tak zawsze będzie no albo i więcej a raczej na pewno więciej klientów :-)

ale tu dziś cisza nawet nie miałam czego nadrabiać :)

agniesiar : witaj na naszym forum :) zapraszamy częściej;-)

josephine - nie wiem w jakim stopniu wasz aparat pada - ale jeśli to cyfrówka to może trzeba jej wgrać od nowa oprogramowanie - u mnie pomogło a nie chciał zdjęć już robić. Musiałabyś tylko ściągnąć soft ze strony producenta i przez kabel wgrać nowe oprogramowanie - cyfrówki mają to do siebie że soft się z czasem sypie i trzeba go wgrywać co jakiś czas.

A ja odpoczywam po wczorajszej wycieczce do Krakowa. Kupiliśmy małej ciuchów, ja sobie też kupiłam. Nie wiedziałam że Reserved ma filie dla dzieci - a ciuszki super mają :tak:
To jej kupiliśmy :tak:

A łącznie wydałam niecałe 300 zł. Jeszcze dzisiaj jej kupiłam u mnie na bazarach komplet bluzka, kamizelka spodnie za 20 zł u Romów - fajna bawełna/polar. Nie wiedziałam nawet że u nich takie fajne rzeczy można znaleźć :tak:

josephine - nie wiem w jakim stopniu wasz aparat pada - ale jeśli to cyfrówka to może trzeba jej wgrać od nowa oprogramowanie - u mnie pomogło a nie chciał zdjęć już robić. Musiałabyś tylko ściągnąć soft ze strony producenta i przez kabel wgrać nowe oprogramowanie - cyfrówki mają to do siebie że soft się z czasem sypie i trzeba go wgrywać co jakiś czas.

A ja odpoczywam po wczorajszej wycieczce do Krakowa. Kupiliśmy małej ciuchów, ja sobie też kupiłam. Nie wiedziałam że Reserved ma filie dla dzieci - a ciuszki super mają :tak:
To jej kupiliśmy :tak:

A łącznie wydałam niecałe 300 zł. Jeszcze dzisiaj jej kupiłam u mnie na bazarach komplet bluzka, kamizelka spodnie za 20 zł u Romów - fajna bawełna/polar. Nie wiedziałam nawet że u nich takie fajne rzeczy można znaleźć :tak:

Sol : w ogole sie nie znam na technice, ani informatyce, ale nasz aparat juz kompletnie sie zacina (upadl kilka razy), na ekranie wyskakuje czaem taka jakby kolorowa, elekryczna krecha i ona jets widoczna na zdjeciach. MLysle ze juz napawde jets u kresu. Synek go teraz dokancza :)
co do ciuszkow- to zazdroszcze, uwielbiam zakupy hehehe a od czasu coiazy, bardziej dla dzidzi niz dla siebie! hihihihihihi... Nie wiedzialam ze reserved ma serie dla dzieci, ale juz zaraz sobie poobczajam :)
pozdrawiam, pa!

Sol piękne ciuszki , zazdroszcze udanych zakupów , też by mi sie takie przydały :)

Ledwo dzień sie zaczoł a ja już zmęczona jestem (pół nocy nie spałam) masakra:-(

Czesc dziewczyny,
Melduje ze Was systematycznie podczytuje, tylko z odpisywaniem u mnie krucho.
Jak tylko laptopa mam na kolanach to moje dziecie jest tuz obok, by poprzyciskac guziczki - chce Wam odpisywac :-D
Wiec odpisuje gdy ma drzemke lub spi.
agniesiar - witaj, i pisz o wszystkim co cie trapi i cieszy

Sol sliczne ciuszki, a sa tam takie mniejszeciuszki dla 9miesiecznych, widzialam jeden taki sklep, ale spieszylam sie i nie weszlam.

maryla86 tylko cieszyc sie ze interes idzie, sklepik sliczny -bajkowy :-)

U mnie w zasadzie wszystko po staremu, moja cora robi pierwsze kroczki przy mebelkach i musze ja ciagle asekurowac, bo lubi sie ich puszczac.
Wczoraj bylysmy na mega dlugim spacerku, 3godz -zmarzlam a niunia otulona spala smacznie. A dzis pruszy sniezek, i jestem przerazona jak zapowiadaja na weekend -20 :shocked2:
Mialam isc w pon do gina i co? Moj malz taki zapracowany, ze przyszedl do domu po 19tej. I wszystko wskazuje na to ze w czw tez nie przyjdzie wczesniej. A moj gin przyjmuje w pon i czw, a mam doslownie 200m do niego, no ale z malym dzieckiem nie pojde, bo gabinet ma na pietrze i wozkiem sie tam nie dostane. Brrr takie uroki jak nie ma sie z kim dzidzi zostawic, moze i bym kogos znalazla na pol godz, ale mimo ze umowiona bede na konkretna godz to nie mam pewnosci, a raczej mam pewnosc ze bede poniej przyjeta, a moj gin to gadula i wizyta u niego trwa pol godz. Wiec nic, musze czekac pewnie miesiac by cytologie zrobic, i pokrzyczec na meza ze musi byc wczesniej i tyle :sorry2:
Wooo ale sie napisalam, moze niezrozumiale, ale pisalam wszystko to co pomyslalam w danej chwili. I powiem, ze o wiele mi lzej na duszy ;-)

reklama
Inke : dzięki , fanie że sklepik się podoba :), fajnie że mała już zaczyna chodzić :) nic tylko sie cieszyć i mam nadzieje ze uda Ci sie jakoś wyskrobać czas na te badania i mieć je z głowy

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry