Czesc dziewczyny,
Melduje ze Was systematycznie podczytuje, tylko z odpisywaniem u mnie krucho.
Jak tylko laptopa mam na kolanach to moje dziecie jest tuz obok, by poprzyciskac guziczki - chce Wam odpisywac
Wiec odpisuje gdy ma drzemke lub spi.
agniesiar - witaj, i pisz o wszystkim co cie trapi i cieszy
Sol sliczne ciuszki, a sa tam takie mniejszeciuszki dla 9miesiecznych, widzialam jeden taki sklep, ale spieszylam sie i nie weszlam.
maryla86 tylko cieszyc sie ze interes idzie, sklepik sliczny -bajkowy :-)
U mnie w zasadzie wszystko po staremu, moja cora robi pierwsze kroczki przy mebelkach i musze ja ciagle asekurowac, bo lubi sie ich puszczac.
Wczoraj bylysmy na mega dlugim spacerku, 3godz -zmarzlam a niunia otulona spala smacznie. A dzis pruszy sniezek, i jestem przerazona jak zapowiadaja na weekend -20
Mialam isc w pon do gina i co? Moj malz taki zapracowany, ze przyszedl do domu po 19tej. I wszystko wskazuje na to ze w czw tez nie przyjdzie wczesniej. A moj gin przyjmuje w pon i czw, a mam doslownie 200m do niego, no ale z malym dzieckiem nie pojde, bo gabinet ma na pietrze i wozkiem sie tam nie dostane. Brrr takie uroki jak nie ma sie z kim dzidzi zostawic, moze i bym kogos znalazla na pol godz, ale mimo ze umowiona bede na konkretna godz to nie mam pewnosci, a raczej mam pewnosc ze bede poniej przyjeta, a moj gin to gadula i wizyta u niego trwa pol godz. Wiec nic, musze czekac pewnie miesiac by cytologie zrobic, i pokrzyczec na meza ze musi byc wczesniej i tyle
Wooo ale sie napisalam, moze niezrozumiale, ale pisalam wszystko to co pomyslalam w danej chwili. I powiem, ze o wiele mi lzej na duszy ;-)