reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Corin- nie, raczej nie będe już powtarzać. Za 3 dni ma przyjść @. Spoko, innym razem, nic za wszelką cene:-) Widocznie to nie ten czas.
A za Ciebie trzymam kciuki!! Którym testem testowałaś, o jakiej czułości?

Paulina- gratulacje! U Ciebie to było raczej pewne, że zaciążyłaś :-) Dbaj o siebie i spokojnej ciąży :-)

Corin, to gratulacje :-D:-D:-D:-D Na pewno teraz ta druga krecha będzie z każdym dniem ciemniejsza :-):-):-)

kalamandyna, może powtórz test za kilka dni??? :confused: Jak jesteś jeszcze przed spodziewaną @ to test może nie wyjść. Trzymam kciuki :-D:-D:-D

paulina, gratki wielkie!!!!! Ja też tak chcęęęęęęę!!!

Ja mam niby testować w sobotę, ale chyba @ nadejdzie, bo kilka prycholi mi wyskoczyło (jak zawsze przed:zawstydzona/y:). Brzuch mnie czasem nadal pobolewa z lewej strony (jakby jajnik :confused:), no i plamienia się na szczęście nie powtórzyły, czysto jest. Tempka poskoczyła minimalnie o 0,05 stopnia.

paulina.pro - gratulacje
kalamandyna - mojej kolezance test pokazal ciaze tydzien po terminie @

Robilam testem Acon - czulość 10

Mój wynik juz po kilku godzinach (druga krecha zrobila sie ciut ciemniejsza)
P1040607.jpg

Ostatnia edycja:
Corin- ja testowałam Bobotest o czułości 25. E tam, co ma być to będzie :-) Fajnie, że Tobie się udało :-)

monia- trzymam za Ciebie kciuki, pamiętam że masz testować w sobotę :-)

Hej wszystkim!

Paulina, Corin - gratulacje!!!

Kalamandyna - przykro mi... Ale trzymam kciuki za następny cykl! I gratuluję wspaniałego pozytywnego podejścia!!!

Witam się ze wszystkimi! Noc nieprzespana, więc i dzień pewnie lipny będzie...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry