reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
oj palemko, palemko. mi już 3 rok leci starań i co? trzeba się nastawić na to, że KIEDYŚ będzie. a nie że JUŻ. mi z takim myśleniem łatwiej. pozatym zajęłam się dietą, ładnie tracę kilosy. chodzę na praktyki, szukam fajnej roboty. czas leci i gdyby nie to, że zrobiłam sobie suwaczek, to bym nie wiedziała który dc :-) bo tak to nawet nie pamietam kiedy miałam, kiedy ma przyjść. a suwaczek- żeby nie przyszła z zaskoczenia. ja już się od paru miesięcy nastawiam, że cokolwiek nie zrobię to @ i tak przyjdzie. po prostu jest mi łatwiej czekać, jak wiem że przyjdzie, niż nastawiać się czy tym razem da sobie spokój. całkiem inne nastawienie- czekam na @, jak nie przyjdzie to się ucieszę. a jak przyjdzie? no cóż- od ponad 2 lat przychodzi niechciana, więc tak szczerze powiedziawszy to mnie nawet nie zaskakuje :dry: ale i tak ostatnio się jakaś nieprzewidywalna zrobiła :baffled: albo za szybko, albo za późno. ostatecznie i tak przychodzi, więc już o tym nie myślę. dlatego nie piszę o staraniach, o testowaniu, o płodnych :sorry: i nie piszę tu tak często jak kiedyś :sorry: w sumie przez czas jak nie miałam internetu to tyyyle się tu zmieniło, że nie potrafię się też odnaleźć :sorry: ale pewnie jakbym dalej myślała usilnie o objawach, staraniach i innych takich, to pewnie i temat by się znalazł.

Wrociłam z zakupów. Kupiłam tylko czarne leginsy.
palemko moja kochana tulę cię mocno i proszę idz do gina i ciśnij o badania i pomoc. Przykro mi bardzo. I pasujesz tu, jestes starczka moja droga pierwsza klasa. Ten wątek jest właśnie dla takich jak ty. Wiem, ze to cię nie pociesza ale jest kilka dziewczyn , które tez walczą a razem raźniej. Chciałabym żebyście wszystkie zaciążyły i będe za to trzymała &&&&&&&

Dziewczęta, ja mykam tymczasem. Jeszcze mam parę rzeczy zrobić, a jutro do pracy. A do tego internet mi muli okropnie! :baffled:
Dobrej nocki!!! Buziaki! :blink:

Kochane padam z nog po pracy - ide juz spac :) Odezwe sie po dlugim weekendzie bo wyjezdzamy na dzialke. Miłego weekendu kochane ;**

@ przyszła dzisiaj rano :-( nie mam juz sił :-( na dodatek w pracy odwiedziła mnie koleżanka, która stara sie podobnie dłuuuuuugo jak my i oznajmiła mi, że jest w 3cim miesiacu ciąży, to podłe, ale od rana wyje jak bóbr :-(!!!

Ja poprostu jestem beznadziejna i na nic nie zasługuje !!!
palemka kurde szkoda, przykro mi, przytulam jak moge najmocniej.

mama no szczuplutka to bylam hehe, zanim zaczelam łykac clo, ale jeszcze nie jest zle. Musisz zmienic tam zdjecie profilowe, z brązowymi znaaaacznie lepiej. Tzn nie musisz ale jak moge doradzic... to doradzam

Cześć dziewczyny. Nie wytrzymałam. Przetestowałam sie 2 min temu.
Mam cień cienia drugiej krechy. Cała się trzęsę, patrze na test i oczom nie wierzę. Mam jeszcze tydzien do @ a test wyszedł. To nie moze być pomyłka, prawda?

reklama
Corin- hej:-) Robiłyśmy test mniej więcej o tej samej porze, hehe:-) Wydaje mi się, że u Ciebie to ciąża. Super.
Mi wyszedł negatywny, a więc w poniedziałek pędze do lekarza-internisty ze względu na dziwne samopoczucie.
Milego dzionka wszystkim:-)

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry