reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kochane ja juz nie wiem w ktorym watku mam pisac :) Pogubilam sie wiec pisze w obu :p
Znalezlismy domek z super ogrodem...duzy...wprowadzamy sie 8 listopada :)
Brzuszek mi rosnie i juz nie wchodze w zadne dzinsy. Musze sie zaopatrzyc w jakies ciuchy ciazowe ;)
Sol gratuluje serdecznie!!! Ja zawsze wiedzialam ze Ty madra babka jestes :)))
Nie doczytalam Was bo nadrobic tydzien czasu przy Was nie jest mozliwe :p
Wysylam fluidki i zycze pieknej niedzieli! :)
MAMA Kochana moja jeszce nic do mnie nie doszlo. Jak tylko dojdzie zaraz dam znac! dziekuje :* Ja w tym tygodniu tez Ci cos posle :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Dobry :-D

Dziękuję wam wszystkim :tak: Dzisiaj mi stres zaczyna puszczać i żołądek się buntować :-( A M pojechał rano do roboty i wróci we wtorek więc słomiana wdowa póki co :-( Ale ktoś musi pracować :-(
Spadam pilnować Karoli bo coś ciamka zamiast jeść tą bułkę :-p

Witam się z rana, Kobietki :-) Jak niedziela u Was?... :laugh2:

Sol, miałam napisać wcześniej, ale nie dałam rady, wybacz...
GRATULUJĘ OBRONY!!!
SOL.jpg

Jeszcze mgr uzupełniający a potem dalej :-D Ale to za rok się może się wybiorę bo jakoś chwilowo czarno bym to widziała :-D Mąż powiedział że chętnie na mnie poczeka :-D Bo on już mgr obronił :-p To sobie jeszcze spokojnie ... a ze trzy latka poczeka :-D

A tym mnie moje dziecko maltretuje od wczoraj i każe sobie włączać :no:
http://www.youtube.com/watch?v=T0-2lzA7_Cg&feature=related

Aż chce się zrobić " łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A tym mnie moje dziecko maltretuje od wczoraj i każe sobie włączać :no:
YouTube - Po pi po ~ Miku Hatsune Vegetable Juice Dance (HQ, English subtitles, Download)

Aż chce się zrobić " łiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii" :no:

O matko... Sol, ja wiem po sobie, że wszystkie Karoliny są "inne", ale żeby aż tak?... :laugh2: Ja bym nie wytrzymała... :no::sorry: :-D:-D:-D

A ja mam dzisiaj takiego lenia, nic mi się nie chce, a tutaj pranie czeka, podłogi trzeba pomyć, obiad zrobić... :confused2: A G. dalej śpi... :eek::rofl2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry