- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej babeczki!
Rzadko do Was zaglądam ale chciałam zameldować, że chyba się udało! Nie byłam jeszcze u lekarza ale mam nadzieję, że tym razem będzie ok. Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki i proszę o kciuki. Pozdrowionka
Rzadko do Was zaglądam ale chciałam zameldować, że chyba się udało! Nie byłam jeszcze u lekarza ale mam nadzieję, że tym razem będzie ok. Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki i proszę o kciuki. Pozdrowionka
lil_maja
Fanka BB :)
KrolowaFal - jak już będziesz na badaniu krwi to koniecznie zrób betę. Będziesz już coś wiedziała...A ten stres związany z niepewnością jest najgorszy. No i termin byśmy miały identyczny prawie - mi niektóre kalkulatory liczą termin na 11 czerwca właśnie. Ale w sumie najpewniejszy termin wyznaczy lekarz jak myślę.
zjola gratuluję!
zjola gratuluję!
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
Witam Kochane!!!!
KYRA - gratuluje!!!!
Ja dzis byłam u fryza i nie wygladam juz jak jeden wielki odrost
Zrobiłam bete - wynik odbiore po 16tej jak pojade z Zuzu na tańce - jak wróce napisze jaki wynik...
KYRA - gratuluje!!!!
Ja dzis byłam u fryza i nie wygladam juz jak jeden wielki odrost
Zrobiłam bete - wynik odbiore po 16tej jak pojade z Zuzu na tańce - jak wróce napisze jaki wynik...
kwiatuszekq20
Hej kobietki dawno mnie tu nie bylo pamietacie mnie jeszcze.u mnie 22dc i narazie chyba zadnych objawow ani na 2 ani na fasolke do konca cyklu 3 dni pozdrawiam i gratuluje wszystkim zafasolkowanym ,ciezko nadrobic tu zaleglosci
maran-atha
kyra gratuluje kochana
marta no to nie trzeba nam kupować nowych wyprawek dla dzieci bo u Ciebie kolejny synek a u mnie dziewczynka
ja jutro ide jeszcze do lekarza tu w Polsce zobaczyć co z tym łożyskiem, czy sie podnosi czy nie... a w czawrtek już musimy wracać do Irlandii... strasznie szybko mi tu zleciało te 2 i pół tygodnia... Ala sie rozbestwiła i teraz to dopiero potrafi wrzeszczeć jak coś chce osiągnąć... dziadki ję mi rozpuścili do granic wiec jak wrócimy to znowu bede musiała ją przestawić na dobre tory...
Dzidziuś MAJA bryka i czuć ją bardzo dobrze i częstoa ja mam wciąż humory, że potrafie płakać z byle powodu nawet jak sobie coś pomyślę to już płacze...z Ala tego nie miałam aż w takim stopniu tylko na samym początku ciązy... po za tym to nic nowego u nas...
miło, że o mnie pamiętacia bo ja o Was każdego dnia...
marta no to nie trzeba nam kupować nowych wyprawek dla dzieci bo u Ciebie kolejny synek a u mnie dziewczynka
ja jutro ide jeszcze do lekarza tu w Polsce zobaczyć co z tym łożyskiem, czy sie podnosi czy nie... a w czawrtek już musimy wracać do Irlandii... strasznie szybko mi tu zleciało te 2 i pół tygodnia... Ala sie rozbestwiła i teraz to dopiero potrafi wrzeszczeć jak coś chce osiągnąć... dziadki ję mi rozpuścili do granic wiec jak wrócimy to znowu bede musiała ją przestawić na dobre tory...
Dzidziuś MAJA bryka i czuć ją bardzo dobrze i częstoa ja mam wciąż humory, że potrafie płakać z byle powodu nawet jak sobie coś pomyślę to już płacze...z Ala tego nie miałam aż w takim stopniu tylko na samym początku ciązy... po za tym to nic nowego u nas...
miło, że o mnie pamiętacia bo ja o Was każdego dnia...
lil_maja
KrolowaFal -daj znać jak poszło, trzymam kciuki. Sporo dziewczyn pisze tu o badaniu beta, pewnie ten temat już był, ale może byście mi napisały czy każda z nas powinna to badanie robić? Ja w pierwszej ciąży w ogóle o takim badaniu nie wiedziałam, a teraz wiem i się martwię, że nie mam tego w planach. Czy to ważne, żeby to zrobić? I ile to mniej więcej kosztuje?
monisia2506
Październikowa Mama'06 Zadomowiona(y)
KrolowaFal -daj znać jak poszło, trzymam kciuki. Sporo dziewczyn pisze tu o badaniu beta, pewnie ten temat już był, ale może byście mi napisały czy każda z nas powinna to badanie robić? Ja w pierwszej ciąży w ogóle o takim badaniu nie wiedziałam, a teraz wiem i się martwię, że nie mam tego w planach. Czy to ważne, żeby to zrobić? I ile to mniej więcej kosztuje?
Ja w pierwszej ciązy tez nie wiedziałm ze w ogóle jest takie badanie....:-(
Teraz zrobiłam bo gin mi kazał - chce zobaczyc jak rośnie..pierwsza zrobiłam dzisiaj a druga mam zrobic w piatek....
Beta jest po prostu 100% potwierdzeniem ciązy w porównaniu do testówi pokazuje czy ciaza prawidłowo się rozwija...tzn czy rośnie...cos w tym stylu - ekspertem nie jestem...A koszt - ja płace 20zł.
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: