reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mamcia Marta za 3 tygodnie idzie na l4 - wczoraj wspominała :)
MArta widze że Twój synuś bedzie sie nazywał jak mój Mężuś :)

reklama
Hej babeczki!
Rzadko do Was zaglądam ale chciałam zameldować, że chyba się udało! Nie byłam jeszcze u lekarza ale mam nadzieję, że tym razem będzie ok. Przesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ fluidki i proszę o kciuki. Pozdrowionka

KrolowaFal - jak już będziesz na badaniu krwi to koniecznie zrób betę. Będziesz już coś wiedziała...A ten stres związany z niepewnością jest najgorszy. No i termin byśmy miały identyczny prawie - mi niektóre kalkulatory liczą termin na 11 czerwca właśnie. Ale w sumie najpewniejszy termin wyznaczy lekarz jak myślę.

zjola gratuluję!

Lil namówiłaś mnie. Jutro zrobię bete. Pójdę jutro przed pracą do laboratorium. Wyniki pewnie będą jszcze tego samego dnia po południu. Niepewność jest straszna...

Witam Kochane!!!!
KYRA - gratuluje!!!!
Ja dzis byłam u fryza i nie wygladam juz jak jeden wielki odrost:-D:szok::-D
Zrobiłam bete - wynik odbiore po 16tej jak pojade z Zuzu na tańce - jak wróce napisze jaki wynik...

Hej kobietki dawno mnie tu nie bylo pamietacie mnie jeszcze.u mnie 22dc i narazie chyba zadnych objawow ani na 2 ani na fasolke do konca cyklu 3 dni pozdrawiam i gratuluje wszystkim zafasolkowanym ,ciezko nadrobic tu zaleglosci

kyra gratuluje kochana :)
marta no to nie trzeba nam kupować nowych wyprawek dla dzieci bo u Ciebie kolejny synek a u mnie dziewczynka ;)
ja jutro ide jeszcze do lekarza tu w Polsce zobaczyć co z tym łożyskiem, czy sie podnosi czy nie... a w czawrtek już musimy wracać do Irlandii... strasznie szybko mi tu zleciało te 2 i pół tygodnia... Ala sie rozbestwiła i teraz to dopiero potrafi wrzeszczeć jak coś chce osiągnąć... dziadki ję mi rozpuścili do granic wiec jak wrócimy to znowu bede musiała ją przestawić na dobre tory...
Dzidziuś MAJA bryka i czuć ją bardzo dobrze i częstoa ja mam wciąż humory, że potrafie płakać z byle powodu nawet jak sobie coś pomyślę to już płacze...z Ala tego nie miałam aż w takim stopniu tylko na samym początku ciązy... po za tym to nic nowego u nas...
miło, że o mnie pamiętacia bo ja o Was każdego dnia...

KrolowaFal -daj znać jak poszło, trzymam kciuki. Sporo dziewczyn pisze tu o badaniu beta, pewnie ten temat już był, ale może byście mi napisały czy każda z nas powinna to badanie robić? Ja w pierwszej ciąży w ogóle o takim badaniu nie wiedziałam, a teraz wiem i się martwię, że nie mam tego w planach. Czy to ważne, żeby to zrobić? I ile to mniej więcej kosztuje?

KrolowaFal -daj znać jak poszło, trzymam kciuki. Sporo dziewczyn pisze tu o badaniu beta, pewnie ten temat już był, ale może byście mi napisały czy każda z nas powinna to badanie robić? Ja w pierwszej ciąży w ogóle o takim badaniu nie wiedziałam, a teraz wiem i się martwię, że nie mam tego w planach. Czy to ważne, żeby to zrobić? I ile to mniej więcej kosztuje?

Ja w pierwszej ciązy tez nie wiedziałm ze w ogóle jest takie badanie....:-(
Teraz zrobiłam bo gin mi kazał - chce zobaczyc jak rośnie..pierwsza zrobiłam dzisiaj a druga mam zrobic w piatek....
Beta jest po prostu 100% potwierdzeniem ciązy w porównaniu do testów:tak:i pokazuje czy ciaza prawidłowo się rozwija...tzn czy rośnie...cos w tym stylu - ekspertem nie jestem...A koszt - ja płace 20zł.

reklama
U mnie też koszt 20zł za bete. No teraz to na prawde każde &&& się przydadzą. Dam znac jak bedę miałą wyniki.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry