S
Sol
Gość
Dobra laski - ja spadam bo M już prawie pod domem
Do usłyszenia wieczorkiem
Do usłyszenia wieczorkiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja sie tylko przywitam i powiem, że myśle o Was ale nie mam kompa do swojej dyspozycji no i czasu też nie mam teraz zbyt wiele, ale pamietam o Was...
KrolowaFal - to w razie czego dołączysz do czerwca 2011? Czy to już byłby lipiec? Ja @ miałam mieć w zeszły czwartek. Nigdy mi się tak nie spóźnia. Ale powiem szczerze, że jak testy nie wyszły to niejedna łezka poszła i niejedna książka poleciała...Dlatego boję się znowu testować. A jedna koleżanka mi napisała, że może mam mocz rozcieńczony i dlatego za małe stężenie tego hormonu - coś w tym jest, bo ja do kibelka co chwilę latam. Więc dzień przed testowaniem chyba prawie nic nie będę piła. Choć nie wiem czy tak naprawdę ma to znaczenie, ale czego się nie robi