reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
ja sie tylko przywitam i powiem, że myśle o Was ale nie mam kompa do swojej dyspozycji no i czasu też nie mam teraz zbyt wiele, ale pamietam o Was...

hej kochana jak ja Ciebie dawno nie widziałm !!!!!!!!!!! jak sie czujesz????????? mam nadzieje że dobrze i że Ala zdrowa i daje Ci troche odetchnąc :)

lil_maja trzymam &&&&&&&&&&&&&& żeby intuicja była górą :)

Sol no to naciesz sie mężem :)

SOL- papa:)
MARAN- dzieki ,ze o nas myslisz i wracaj szybko :))
LIL- powodzenia w testowani-mi ostatnio test czuly pokazal II krechy a beta wyszla 2 dni pozniej 0,1 wic jak mialam w druga strone...a obawy mialam 150 % :(
mam nadzieje,ze i Ty i Krolowa Fal bedziecie mialy II :)

MARYLKA- no jest przed 10tym wiem ludziska czekaja na wyplaty :)przyjda do Ciebie :))

KYRA- a Ty jeszcze raz zrobisz test czy na bete smigniesz?? :)

MARAN wczoraj o Tobie myślałam, bo nie widziałam Cię już bardzo długo, no i Cię ściągnęłam chyba tymi myślami:) Jak się czujesz i jak się ma Maleństwo?

Lecę na spacer do lasu z piesem, póki jeszcze nie pada...Wpadnę później...

MAMA myślę, że jt zrobie jeszcze powtórkę testu...kupie jakiś innej firmy na wszelki wypadek:) i potem będę ewentualnie myśleć co dalej...

Ostatnia edycja:
Lil ja też czuję sprawe nosem, że cos jest nie tak albo raczej tak. Dziewczyny mówią, że mogę iść już na betę ale ja boję się że za wcześnie i się zawiodę. @ powinna przyjść sobota/niedziela.

Mama05 - dzięki za ciepłe słowa!

KrolowaFal
- to w razie czego dołączysz do czerwca 2011? Czy to już byłby lipiec? Ja @ miałam mieć w zeszły czwartek. Nigdy mi się tak nie spóźnia. Ale powiem szczerze, że jak testy nie wyszły to niejedna łezka poszła i niejedna książka poleciała...Dlatego boję się znowu testować. A jedna koleżanka mi napisała, że może mam mocz rozcieńczony i dlatego za małe stężenie tego hormonu - coś w tym jest, bo ja do kibelka co chwilę latam. Więc dzień przed testowaniem chyba prawie nic nie będę piła. Choć nie wiem czy tak naprawdę ma to znaczenie, ale czego się nie robi :)

Witam,

Kyra moje gratulacje. powtórz test dla pewności.

napiszę tylko, że jestem po wczorajszym usg i na pewno będę miała synka. Dzieciątko rozwija się dobrze, odpowiednio do wieku ciąży, ale raczej maluszek drugi będzie.

pozdrawiam was staraczki i ślę fluidki, bo widzę, że dziś hurtowo dziewczyny rozsyłają, więc proszę bardzo:

chłopięce;-):-) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SORBUS- czesc ,wena wroci :)
ZAPMARTA- dziekuje ,nalapalam na Rysia ;))CIESZE SIE,ZE SYNEK DOBRZE SIE ROZWIJA A JAK TERMIN PORODU-ZMIENIL SIE CZY JEDNAK LUTY???sciskam Cie kochana! kiedy idziesz na L4??

reklama
KrolowaFal - to w razie czego dołączysz do czerwca 2011? Czy to już byłby lipiec? Ja @ miałam mieć w zeszły czwartek. Nigdy mi się tak nie spóźnia. Ale powiem szczerze, że jak testy nie wyszły to niejedna łezka poszła i niejedna książka poleciała...Dlatego boję się znowu testować. A jedna koleżanka mi napisała, że może mam mocz rozcieńczony i dlatego za małe stężenie tego hormonu - coś w tym jest, bo ja do kibelka co chwilę latam. Więc dzień przed testowaniem chyba prawie nic nie będę piła. Choć nie wiem czy tak naprawdę ma to znaczenie, ale czego się nie robi :)

Ja testy domowe robiłam zawsze z porannego moczu, żeby nie był rozwodniony. Teraz mnie mdli. I to trochę mocniej niż zwyczajnie. Dziewczyny namawiają mnie na betę ale ja się boję. Miałam tylko jeden pełny cykl po odstawieniu hormonów i nie wiem czy mi się po prostu cykl nie wydłuża a nie @ spóźnia. Jutro z rana będę szła zrobić badania krwi (takie podstawowe które ginka zleciła przed staraniami) i chyba zrobię przy okazji betę.

Jakby co to termin miałabym na 11.06.2011 jeśli można wierzyć kalkulatorom w necie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry