reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Zrobiłam dziś ten test i...II...???!!!

wielkie gratulacje

witam sie i ja:)
DOROTKA- cześc kochana-u mnie średnio-nadal walczymy ,teraz byl intensywny weekend dzis mam 16d.c. wiec jeszcze 11 dni do terminu @ pozostalo czekać.jade w czwartek na usg zobaczyc czy owulka byla i obgadac jakie witaminy dla Toma bo robil badanie i trzeba nad ruchliwoscia popracowac..a jak Twoje 2 skarby???fajnie,ze wlecialaś:):):)))

SOL,MUSIA,SZCZESLIWA- powiatc-Was widzialam to sie witam ,nienadrabialam wiec wszystkie aktywne juz babeczki rowniez witam:))

to trzymam mocno kciuki wiesz
buziaki dla Was

moje skarby oki
starsza zawiozlam do przedszkola po tyg w domu bo byla chora
mlodsza spi wiec buszuje w necie

MAMA nie wstawiałam jeszcze fotek, więc będę pewnno wymagać pomocy, ale to dopiero popołudniu, jak mąż wróci z telefonem, na którym jest zdjęcie- sądziłam, że będziecie chciały ocenić:) To myslisz, żeby ten antybiotyk skończyć? Mam jeszcze 6 tabletek...czyli 3 dni.

KROLOWA FAL dzięki, ale narazie nie mam tego zdjęcia. A moja komórka nie ma aparatu:zawstydzona/y:. A Ty czemu o betę pytałaś? Masz podejrzenia? A zwykły test robiłaś?

dorotko - jakby czołg po mnie przejechał :-( mam nieprzespaną nockę bo cały czas mi się takie głupoty śniły że szkoda gadać i nie spałam większą część nocy :-( A na dodatek mała się w poprzek położyła tak że moje żebra się zapoznają z jej główką teraz :dry:

mama - ja nadal trzymam kciuki :-)
I ślę porcyjkę na dzień dobry:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kyra - GRATULACJE :-D
a jaki masz ten antybiotyk?

M już w drodze, mieszkanko odkurzone, muszę jeszcze pranie nastawić :-p Karola udaje że gada przez telefon :-D Mam ochotę ją kiedyś nagrać bo można się polać ze śmiechu :-D No i się popłakałam :-D Dobra spadam nastawić M kawę żeby miał już letnią jak przyjedzie :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KYRA- co do antybiotyku to najlepiej zapytac lekarza albo chociaz w aptece,ale uwazam ,ze lepiej dokonczyc antybiotyk niz ,żeby choroba wrocila ze zdwojoną silą..

i widzisz Krolowa Fal Ci wstawi fotke-ja tez nie umiem i mi jak cos to dziewczyny wstawiają:))

KROLOWA FAL dzięki, ale narazie nie mam tego zdjęcia. A moja komórka nie ma aparatu:zawstydzona/y:. A Ty czemu o betę pytałaś? Masz podejrzenia? A zwykły test robiłaś?

Test robiłam w dniu spodziewanej @ a nawet dzień później niż spodziewana @. Wynik negatywny a @ dalej nie ma. Tak więc się zastanawiam co dalej. Robić bete czy czekać. Planuje zaczekać do niedzieli ale zobaczymy jak to wyjdzie.

reklama
KROLOWA FAL- beta wyjasni wszystko-jak juz jestes po terminie @ to na bete mozesz isc śmialo :))&&&&&&&&
SOL- dzieki :))nalapalam !!
DOROTKA - dziekuje za && licze,ze pomogą..fajnie,ze masz czas polatac po necie-przy dwojce dzieci czlowiek jest jeszcze bedziej zorganizowany i paradoksalnie ma wiecej czasu :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry